- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
Aktív témák
-
Tütüm
aktív tag
Hogy ON is legyek,tapasztalatból annak nagyon tudnak örülni ha Te magad készítesz valamit,vannak a Kreatív Hobby üzeltek,ott jó dolgok szoktak lenni,meg ha bemész még lehet hogy kipattan vmi ötlet is az agyadból
Én egyszer csináltam olyat hogy bögrére rárajzoltam egy Dilidodós részt(akkori bnőm kedvence),beraktam sütőbe és ráégettem,azt hitte először boltba vettem olyan jól sikerült
-
Alex91
félisten
Vegyetek pendrive-ot (128 MB-os mar nem is kerul oly sokba...)!
-
Fantasy
tag
De ha veszel neki egy kis karkötőt gyűrűt vagy nyakláncot egy vörösrózsával a nyakadba borul és imádni fog!
-
Fantasy
tag
Mivel én lány vagyok tudom mit szeretnek a csajok! Sanya nagyon figyelj! A lányok imádják ha a barátjuktól kapnak egy olyan boldog szülinapos vagy tudod ezeket az ari párnáákat!Valami vicces DVD-nek is örülnek de egy szál vörös rózsa vagy fehér akkor az mindennek a legjobb része!Adj neki egy párnát egy képeslapot és egy szál vörösrózsát!
-
mkbla
senior tag
ez jó téma... nyakamon a karácsony és utálom az egészet, semmi 5letem nincs...
[Szerkesztve] -
viharhozo
addikt
Porszivo.
South Park osszes dvdn.
Nem baj, ha kicsi, csak draga legyen. -
pubwart
aktív tag
Nekem szerencsére nincs ilyen gondom. Csajom tudja mit szeretek (pedig nem egyszerű neke ajándékot venni) énis tudom, neki mi kell, mert szeretem és odafigyelek, mit magyaráz nekem és a nők óvatlak elejteni egykét dolgot. És ha figyelsz akkor semmi gond nincs. Sosem, mert még nekem sem volt sosem semmi bajom az ajándékokkal.
De fórumtémaképp ez télleg gáz -
Calogero
addikt
En sem tudtam valasztani, igy sajat kezuleg keszitettem neki ajandekot.
Azt tudtam hogy Franciorszag a kedvence igy a tema adott volt.
Kellekek: plexilap+ragaszto+faragoszerszam.
A kesz mu: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
j.bravo
addikt
Hááát, a szüleinkkel nem veszünk össze, ha nem találjuk el szülinapkor/karácsonykor egymás szíve vágyát.
Emiatt nincs az a kockázatérzetünk, mint egy nem túl régóta ismert hölgynél, akivel való, egyelőre még sérülékenyebb kapcsolatunk bizonyos kockázatnak van kitéve az ajándékozás sikerességével kapcsolatban.
Vagy legalábbis így érezzük...
De ez a racionális magyarázat.
A valóságos meg az, hogy a szüleinket szeretjük, ők is szeretnek minket, a lányzóba pedig jó esetben szerelmesek vagyunkÉs ez egy egész más alapállás, és a racionalitás sokadlagos szempont, minden tekintetben.
-
j.bravo
addikt
hűűű, de szép lenne, ha ez ilyen egyszerű lenne... a másik oldalról megközelítve ezt úgy is lehetne mondani, hogy ha igazán szereted, akkor csak olyat adsz neki (és várod el tőle hogy rendszeresen magára fújja), amiről előzőleg már megtudtad, hogy szereti/szeretni fogja
Ahogy te mondod, az igaz, és működik egy csomó dologra. De az illat az egy olyan dolog, amit nagyrészt elég mélyen tudat alatt érzékelünk/ítélünk meg; kisebb rajta az akaratlagos, észbeli befolyás mint más dolgok felett. Ezért is lehet minket olyan jól az orrunknál fogva vezetni...Én úgy tudom, ez nem csak a feromonokra van így.
No de eltértünk/eltértem a tárgytól jól
Valóban, ha nagyon szeret a hölgy, és nem nyúltál nagyon mellé, akkor igazad van, szeretni fogja, mert tőled kapta.
De ha nem szeret aaaannirya nagyon (még/már), _vagy_ nagyon mellényúltál, akkor azért nem fogja szívrepesve hordani azt az illatot. Akkor marad az elajándékozás a barátnőnek -
j.bravo
addikt
Valóban, ha már érezted, akkor van esély hogy nem választasz mellé - de szerintem ehhez azért az kell, hogy pasihoz mérten jó orral légy megáldva.
Irigyellek, ha képes vagy erre
Persze ha annyira közeli a kapcsolat, hogy már az üvegcsét is láttad, akkor ez jolly joker - de azt hiszem, ez akkor már a rlgebb óta és jól ismerem kategória.
Mondjuk az biztos, hogy ha valami komolyabb (márkásabb, drágább) parfümöt kap a hölgy, akkor azért nem fog megsértődni, még ha nem is az ő világa. Elcsereberéli a barátnőivel vagy tovább ajándékozza. Nekem az évek során több barátnőm is csinált már ilyet
aesir: én azért eddig azt tapasztaltam, hogy az extrém/fiús ízlésű - ettől persze még lehet amúgy nőies - hölgyeket kivéve örülnek ám a virágnak. Mondjuk nem mindegy, milyet... mellé lehet lőni a ''temetői virágokkal'', pl. krizantém, szegfű... vagy amit a tanárnéninek vittünk még sulis korunkban.
ilyet csak akkor, ha tudod, hogy szereti. Rózsa, tulipán, frézia, írisz, ilyesmi biztosabb. Szerintem. -
Yaye
őstag
Hát, ez így elég erős általánosítás, láttam én már olyat hogy valakinek fix illata volt, és olyat is hogy valaki olyan határozottsággal osztogatta az általam teljesen átlagosan szolidnak talált illatoknak a ''finom'' és a ''rohadtbüdös'' jelzőket hogy csak pislogtam.
Szerintem, ha tutibiztosra akar menni valaki akkor csakis élő futóegeret ad ajándékba. A nők mind imádják az egereket -
aesir
veterán
Virágot csak akkor vegyél, ha egészen biztos hogy szereti. Sajnos rengeteg pasi tévedésben van a virággal kapcsolatban.
Fehérneműt akkor célszerű, ha elég ''szabados'' a szexuális életetek, különben akár bántó is tud lenni.
Parfümöt csak a hölggyel közösen válassz.
A névnap, meg a szülinap nem Karácsony, ha értelmes a csaj akkor sokkal jobban örül valami kis apróságnak ami személyes, vagy Te magad csináltad.
A nők többsége szintén zöldet hány a ''pezsgős vacsora gyertyával'' című témától.
Hirtelen ennyi -
TéKrys
senior tag
Közeleg a karácsony
Ki mit szokott venni, vagy mit ajánl??
-
Den
veterán
Én pont fordítva gondolom, nálam a parfüm az jolly joker, ha nem tok vmi személyest, akkor veszem. A nők nem ragaszkodnak egy illathoz mint a férfiak, egyszerre több parfümjük is van felváltva használják (pl alkalomtól föggően is). Én valami szolid semleges illatot szoktam választani, azzal nem tudsz mellélőni, de amúgy ha már ajándékot veszel vkinek azzal már kerültél olyan közeli kapcsolatba (távolságba) hogy érezd milyen illatot használ, és olyan jellegűt választasz
-
Megveszed nekünk a barátnődet ajándékba, és máris meg van oldva a probléma.
-
j.bravo
addikt
Ha régóta barátnőd, akkor valóban csak te tudhatod.
Ha új, akkor jogos a kérdés...
felmerült a parfüm, szerintem ez _csak_akkor_ jó ötlet, ha tudod ha van egy spec. márka, akármi, amire vágyik régóta. Ha csak veszel egyet, nem biztos h megtalálod az ízlését; a parfüm pedig -szerintem - egy elég kényes téma ebből a szempontból. Ha neki nem tetsző illatot kell magára fújnia, nagyon rosszul fogja érezni magát.
Ja meg ha csak úgy légbőlkapottan kap egy parfümöt, a hisztisebbje/sértődékenyebbje azt gondolhatja, hogy büdösnek találod, ill. nem tetszik neked az őáltala viselt illat...
Szóval 1 szó mint 100, ezt csak akkor, ha biztosra tudsz menni.
Színházjegy jó ötlet szerintem.
Virág, bonbon, saját sütésű torta szintén, ennek nagyon szoktak örülni. -
Dilikutya
félisten
Pincér! Egy nap topikja rendel...
-
nofene
aktív tag
Nemtom nálunk ez úgy működött, hogy ismeri az ízlésem tudja mi az ami tetszik és nem kell vennem mert Ő úgyis vesz, nameg jobb az amikor nem én veszek neki hanem egyszer csak egy vadító cuccban megjelenik azért nagyobb meglepetés és jobb is.
De ezen nem veszünk össze, ha fehérneműt akarsz venni barátnődnek, vegyél nyugodtan
[Szerkesztve] -
Batman
őstag
nem parazok mar voltam párszor , de mindig ''elcseszek'' valamit és akkor jön a röhögés
Mikor előszőr voltam olyan volt a szitu mint a filmekben , megkérdezte a méretet , láttam egy masik eladocsajt a butikban odahívtam jol megnézetem és mondtam ,hogy kb ekkora mint neki
amugy no para -
sequator
senior tag
akár én is nyithattam volna a topicot, mivel hasonló problémával szembesültem
bár nekem már sikerült kicsalni belőle, hogy minek örülne
Sautia
[Szerkesztve] -
pubwart
aktív tag
áááá, már bocs, de nagyon gáz vagy. Elvele te ismered a csajod, csak te tudod milyen ő valójában, mit szeret, mi ami közel áll a szívéhez. Meg mennyi az a keret, amit te erre rá akarsz szánni, vagy amennyit ő elvár tőled.
Már bocsi, hogy ezt írom, de na. Amúgy én most a csajom névnapjára egy speciál ékszert fogok csináltatni, tudom, hogy tetszik neki az ankh kereszt és egy ilyen aranyfülbevalót fogok csináltatni...
De még van annyi minden, hogy lehetetlen lenne elsorolni, csak ehhez neked kell ismerned a csajost -
Batman
őstag
Ezt igazabol neked kene tudni ,mivel te ismered a baratnodet, de a csajok alltalaban annak örülnek ,ha te magad csinalsz nekik valamit.Pl: képkeretet amibe a ti képeteket rakhatja bele ,ehez mindent meg lehet venni sok aprosagot amit raragasztasz masnik .stb.... egerszegen van ilyen bolt de pesten nem tudom
Én mar sütöttem tortat is az asszonypajtinak , mivel imádja a sütit gondoltam nagyon fog neki örülni és így is lett.
De ha azt akarod hogy neked is jo és hasznos legyen az ajandék akkor egy szexi fehérnemüt(érdekes szituk szoktak kialakulni az eledónő és tudatlan fiú vásárlók között) -
Sanya
nagyúr
Sziasztok!
Ti mit bennétek a barátnőtöknek ajándkba névnapra/szülinapra? most jön barátnőm névnapja, és igazából szinte lövésem sincs, hogy minek örülne igazán. gondoltam könyv/pénztárcára, de adhatnátok ötleteket, hogy ti mit veszte/vettetek a barátnőtöknek/feleségeteknek névnapra/szülinapra
Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Ryzen 7 CPU-k
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest