Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandor01
senior tag
Varhatsz ra lehet 3napot lehet 3hetet....
szeptember 28-an rendeltem 24oras postazas cimmel
oktober 21-en FB chathen lemondtam mert sehol nem volt
ma November 10 van es mult penteki levelukben:
Sorry for that we have not complete refund about the order. We had urgent the refund department for you. We will refund to you as soon as possible. Would you please kinldy wait it?boritanam rajuk az asztalt..... sz.....u...b....a
es mar erik a kovetkezo
rendeltem Oktober 15 szinten 24orara
azota naponta tologatjak
Estimated to ship before November 15, 2020meg egy tologatas es irany az FB chat!
-
Törölt vásárlásra nehéz lesz megmagyarázni a PP dispute-t mert ilyen ok nincs és az hogy a bankod mennyi ideig ül a jóváíráson az nem a Banggood hibája. Pl az Erste akár 4 napig zárolva tartja a mondjuk BG-től megérkezett pénzt. Egyébként ha elfogadják és munkanap akkor 24 órán belül kezdeményezik a visszautalást és akkor a részükről teljesült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest