Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivelegi
csendes tag
Köszönöm a hozzászólást, valszeg visszaviszem a boltba.
István
-
ivelegi
csendes tag
Sziasztok!
Van egy samsung hd 502 hy sata merevlemezem, melyet tegnapig gond nélkül használtam usb-s külső házban. Ám mikor vissza akartam róla tölteni egy rég keresettj ó kis programocskát, nem lehetett olvasni róla adatot, szinte semmit. Bedugtam, és mivel tudom, hogy van kötetcímkéje, meglepődtem, mert a windows intézőben ez nem látszott. Amikor rámentem a meghajtóra enterrel, azt írta ki, hogy a lemez nincs formázva. Nos, én a nem gombot nyomtam meg, mert tudtam, h bad sectoros lesz, vagy valami ilyesmi a gond. Aztán ubuntuval megnéztem, és ott viszont már eleve a hármas szektort jelezte hibásnak. Ilyenkor mi a teendő? Hdd regenerator?
Okosok, írjatok, fontos lenne nagyon!
Üdv!
-
ivelegi
csendes tag
Sziasztok!
Aki otthon van ebben a témában, segítsen!
Van egy samsung hd 502 hy sata merevlemezem, usb-s külső házban használom, pontosabban használtam mindaddig még kifogástalanul működött. Ma amikor menteni akartam, a következőt tapasztaltam. Miután volt kötetcímkéje, furcsa volt, hogy amikor a windows intézőben kerestem a b betűnél a bisztonsagi_mentes-t, nem volt ott. NOs, gondoltam sebaj, megnyitom, mint helyi lemez f-et. Ám akkor a következőt írta ki: a lemez nincs megformázva. Megformázza most? Természetesen nemet mondtam neki. Utána ubuntuval megnéztük, ott a gparted nevű progi azt hiszem a 3-mas szektort jelzi hibásnak. Semilyen adatot nem lehet olvasni róla. Mit lehetne tenni anna kérdekében, hogy maradéktalanul lementsek róla mindent, és másodsorban regeneráljam a winchit? Mivel látássérülten tanulok egy normál gimnáziumban, laptoba jegyzetelek mindent, és ez a vinyó a bisztonsági mentési célt szolgálja, amire ca heti rendszerességgel másolok mindenféle mentést, jegyzetet, stb. Szabályosan volt leválasztva, mint hardvereszköz mindig, és csak miután a windows bisztonságosnak jelezte a hardver leválasztását, utána kapcsoltam ki fizikailag a vinyót, a rajta lévő tápkapcsolóval, majd húztam ki a konnektorból.
Előre is köszönök mindent:
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megette az internet felét az AI?
- Xbox Series X|S
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AliExpress tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Tervezzen neked chipet a Samsung!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi