Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ivelegi

csendes tag

Köszönöm a hozzászólást, valszeg visszaviszem a boltba.

István

• ivelegi

csendes tag

Sziasztok!

Van egy samsung hd 502 hy sata merevlemezem, melyet tegnapig gond nélkül használtam usb-s külső házban. Ám mikor vissza akartam róla tölteni egy rég keresettj ó kis programocskát, nem lehetett olvasni róla adatot, szinte semmit. Bedugtam, és mivel tudom, hogy van kötetcímkéje, meglepődtem, mert a windows intézőben ez nem látszott. Amikor rámentem a meghajtóra enterrel, azt írta ki, hogy a lemez nincs formázva. Nos, én a nem gombot nyomtam meg, mert tudtam, h bad sectoros lesz, vagy valami ilyesmi a gond. Aztán ubuntuval megnéztem, és ott viszont már eleve a hármas szektort jelezte hibásnak. Ilyenkor mi a teendő? Hdd regenerator?

Okosok, írjatok, fontos lenne nagyon!

Üdv!

• ivelegi

csendes tag

Sziasztok!

Aki otthon van ebben a témában, segítsen!

Van egy samsung hd 502 hy sata merevlemezem, usb-s külső házban használom, pontosabban használtam mindaddig még kifogástalanul működött. Ma amikor menteni akartam, a következőt tapasztaltam. Miután volt kötetcímkéje, furcsa volt, hogy amikor a windows intézőben kerestem a b betűnél a bisztonsagi_mentes-t, nem volt ott. NOs, gondoltam sebaj, megnyitom, mint helyi lemez f-et. Ám akkor a következőt írta ki: a lemez nincs megformázva. Megformázza most? Természetesen nemet mondtam neki. Utána ubuntuval megnéztük, ott a gparted nevű progi azt hiszem a 3-mas szektort jelzi hibásnak. Semilyen adatot nem lehet olvasni róla. Mit lehetne tenni anna kérdekében, hogy maradéktalanul lementsek róla mindent, és másodsorban regeneráljam a winchit? Mivel látássérülten tanulok egy normál gimnáziumban, laptoba jegyzetelek mindent, és ez a vinyó a bisztonsági mentési célt szolgálja, amire ca heti rendszerességgel másolok mindenféle mentést, jegyzetet, stb. Szabályosan volt leválasztva, mint hardvereszköz mindig, és csak miután a windows bisztonságosnak jelezte a hardver leválasztását, utána kapcsoltam ki fizikailag a vinyót, a rajta lévő tápkapcsolóval, majd húztam ki a konnektorból.

Előre is köszönök mindent:

Üdv!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés