- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorant80
tag
Szevasztok!
A köv. lenne a problémám:
Adott egy WD3200AAKS (még a két tányéros, kb: 1,5 éves) HDD, amire a HDD Sentinel a következőt jelezte ki két nappal ezelőtt:""A lemez felületén található 1 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.
Teljesítmény: 100% Kondíció: 99%""Egy programot próbálgattam és akkor következett be a „baj”, de ez már az elődjével is előfordult (mivel ez már egy csere darab) csak ott sokkal jobban leépült a HDD (a kondíció nagyon leesett) és akkor simán becserélték!
Mi ilyenkor a teendő, nagyon zavar az a 99%, de főleg az hogy a HDD-n megjelent egy rossz szektor és ez bármikor folytatódhat tovább, vagyis nem nagyon tudok megbízni ebben a HDD-ben már!
A rendszer rendesen fut, de filmnézésnél azóta néha a következő történik…, beszaggat (akadozik) a film közben…, kb. ez csinálja egy 20-25 másodpercig majd megy minden rendesen tovább!
És az normális jelenség, hogy egy progi-tól „rossz szektor” jöjjön létre, mert mondom nekem nem ez volt az első esetem!Előre is köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Battlefield 6
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Mikrotik routerek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen routert?
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- WD Red Pro 4TB 7200rpm Megbízható archiválás és biztonságos backup! 3év garancia
- WD Black SN770 2TB NVMe PCIe Extra gyors tárhely, friss vásárlás, 2év garanciával!
- Crucial P5 Plus 1TB NVMe PCIe Villámgyors rendszermeghajtó, 1 év garanciával!
- 120GB / 250GB 2,5" SATA SSD
- Western Digital 3,5-es 3TB HDD-k
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest