Új hozzászólás Aktív témák

• lorant80

tag

Szevasztok!

A köv. lenne a problémám:
    Adott egy WD3200AAKS (még a két tányéros, kb: 1,5 éves) HDD, amire a HDD Sentinel a következőt jelezte ki két nappal ezelőtt:

""A lemez felületén található 1 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
    Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.
    Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.
    Teljesítmény: 100% Kondíció: 99%""

Egy programot próbálgattam és akkor következett be a „baj”, de ez már az elődjével is előfordult (mivel ez már egy csere darab) csak ott sokkal jobban leépült a HDD (a kondíció nagyon leesett) és akkor simán becserélték!
    Mi ilyenkor a teendő, nagyon zavar az a 99%, de főleg az hogy a HDD-n megjelent egy rossz szektor és ez bármikor folytatódhat tovább, vagyis nem nagyon tudok megbízni ebben a HDD-ben már!
    A rendszer rendesen fut, de filmnézésnél azóta néha a következő történik…, beszaggat (akadozik) a film közben…, kb. ez csinálja egy 20-25 másodpercig majd megy minden rendesen tovább!
    És az normális jelenség, hogy egy progi-tól „rossz szektor” jöjjön létre, mert mondom nekem nem ez volt az első esetem!

Előre is köszönöm a segítségeteket!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés