Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• bossvico

senior tag

válasz Grafirka #54203 üzenetére

Ma délelőtt átpasztáztam, meg a gap padot kicsit méretre vágtam, ha már itt van gondoltam, megnézem milyen belülről. Persze felvettem a kapcsolatot az illetővel, küldtem neki fényképet is a gányolt vrm bordáról, erre azt írja vissza, hogy ez nem az a kártya amit ő küldött, mert az zárt, már a műanyag burkolatra gondolt. Meg küldjek szériaszámot, meg össze vissza hazudozik. Eddig 100% os volt az értékelése, most nekem hála 83 lett. Ja és kijelentette, hogy ö pedig nem veszi vissza, háppersze, mert tudja, hogy szar. Sajnálom, mert jó vételnek tünt 36,6 juroéert, de ha neki ez megér annyit, hogy most jó 27%ot esett a ebay indexe, hát gratuláltam neki.

Van valami ötletetek még mit lenne érdemes vele csinálni? Gondoltam a hőcsöves hűtőt átszerelem a 4850-re, mintha egy lenne a lyukméret, azt átmegyek rajta kocsival és visszaküldöm a majomnak.

AMikor elindult 2x is lefutott a heaven benchmark, igaz cicergett meg laggolt folyamat, illetve a hangtovábbítással voltak gondjai, ha ki akartam kapcsolni ez lett.:

Új hozzászólás Aktív témák