Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gerner1
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
agressiv
addikt
válasz
Geresics #20104 üzenetére
Én nem személyeskedtem, csak rávilágítottam arra, hogy ökörség amit írsz, mert az.
A végzettség meg egy papír, arról hogy megtanultál dolgokat és úgy néz ki, hogy bemagoltad, de meg nem értetted és a kettő között óriási a különbség.
Ha szerinted 640x480-ra egy régi null grafikás játékhoz erős VGA kell, nem pedig processzor akkor járd újra a sulit. Mintha még sosem botoztál volna az 1.6-ban..
Nem saját gondolatod volt, hanem a klasszikus "alapelméletet" idézted miszerint "a játékhoz VGA kell", de az már nem sikerült, hogy figyelembe vedd a körülményeket és ezért mondtam, hogy ez neked nem megy, mert nyílvánvaló.
Nem megsértődni kell, hanem elkondolkodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Tippmix
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OTP Bank topic
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest