Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
De most kajakra? ott van egy Tox amin semmilyen server nincs, ket kliens egymas kozott beszelget p2p oszt csa.
ettol meg ha levelben elkudli is biztonsagosabb.
-
Dißnäëß
nagyúr
Amúgy ez a biztonságos ez annyira BS. Nincs ma olyan publikusan elérhető tech, amire ne lenne backdoor-ja egy NSA-nak. A FOSS technológiás kripto projektekben is ott vannak, nincs kivétel.
-
Dißnäëß
nagyúr
Azért a megfelelő helyet majd próbáljátok meg eltalálni, ahova az X megy '26-ban..
-
csibe1
addikt
válasz
ergoGnomik #14 üzenetére
Megértem, nem is vesztesz vele kb. semmit.
Egy elcseszett kabaré ami itt megy. -
Alusky
senior tag
válasz
ergoGnomik #7 üzenetére
A Tisza. Tele a net az "Áradjon a Tisza" szlogennel amit a többi párthoz hasonló zombikövetőik mormolnak állandóan.
-
csibe1
addikt
válasz
ergoGnomik #7 üzenetére
Tényleg nem tudod?
Az újjj mögváttó, a Petike a vezére.
Állandóan ezt kajabálják mindenhol, mintha muszáj lenne, meg előbbre lennénk vele... -
ddekany
veterán
válasz
ergoGnomik #10 üzenetére
Ott a link, meghallgathatod... maradandó élmény szerintem.
Az információ biztonság sok mindent megkövetelhet, de ilyen hozzálással, pfff... lesz*rják ki mit szól hozzá, vagy mit hogy kell elvileg.
-
ergoGnomik
tag
Trump Legfőbb Ügyésze? Vajon mit hazudozhatott összevissza?
Természetesen politikai motivációk és ráhatás okán el lesz sikálva vagy temetve a dolog, de minden terelés és alternatív valóság értelmezés ellenére azok az igazi kérdések, amiket írtam. Az információbiztonság ha mást nem is, két dolgot biztosan megkövetel: védelmet és elszámoltathatóságot. Amennyire lehetséges ki kell zárni a kompromittálódást, vagy kielégítően mérsékelni a valószínűségét. Ha azonban mégis bekövetkezett, ki kell tudni deríteni mi kompromittálódott és kiknek kell ezért kukoricára térdepelniük a sarokban. Ebből nekem elég világosan következik amit írtam. De javíts ki kérlek, ha tévednék!
-
ddekany
veterán
válasz
ergoGnomik #7 üzenetére
A jogi felvetésed kapcsán pedig, friss nyilatkozat egyenesen az USA Legfőbb Ügyészétől (a legfontosabb, legnagyobb hatalmú jogásza): Forbess Breaking News
-
ddekany
veterán
válasz
ergoGnomik #7 üzenetére
Most ha őszinték vagyunk... annyi minden "érdekeset" csináltak utóbbi hónapokban, ha ezért most hirtelen bárkit érdemben megbüntetnének, az kb olyan lenne, mint megbüntetni egy sorozatgyilkost mert tilosban parkolt.
-
ergoGnomik
tag
Nem ez a kérdés. Nem az információ minősítési szintjének megfelelő rejtjelezett kommunikációs csatornát használtak, tehát megsértették az információbiztonságot. A kérdés, hogy miért nem ülnek már mind vizsgálati fogságban? Hány évet kellene kapniuk? Örökre el kellene-e tiltani őket minősített információk hozzáférésétől?
#5 csibe1: Mi az az "áradós párt"?
#4 WinstonWolf: Egy titkosított kommunikációs eszköznek csak annyi a feladata, hogy az átvitel során biztosítsa az információ védelmét. Hogy utána mi történik vele az már másnak a hatásköre...
-
ddekany
veterán
Ugyancsak fontosabb kérdés, hogy vajon az eszköz, amin használták, az kompromittált-e. Lenne egy erős tippem, hogy páran a saját telefonjukról használják...
-
csibe1
addikt
válasz
WinstonWolf #4 üzenetére
Biztos az "áradós" párt kérésére tették bele, náluk úgy is nagy divat az ilyesmi.
-
WinstonWolf
senior tag
Ha annyira biztonságos, hogyan lehet róla képernyőfotókat készíteni?
-
Alusky
senior tag
Hiába a titkosítás, ha a másik ember akivel beszélek hülye mindenhez. Erre tökéletesen jó példa ez is, maga a szolgáltatás atombiztos, de valami barom véletlen inviteolt olyat is a beszélgetésbe akit nem kellett volna. lul
-
joccy
csendes tag
Én már évek óta használom a Signal app-ot fő csevegésre. Nyílván vannak nála "biztonságosabb" megoldások (pl.: Session, Threema, Briar), de összességében ez a legegybenlévőbb megoldás. Viszont a gyenge láncszem, az bármilyen titkosított megoldásban gyenge láncszem marad....
-
Medocsabi
addikt
Mindig az emberi tényező a legsebezhetőbb pont. Hiába a biztonság, ha infantilis hülyék hozzák a döntéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ez a mondat angolul?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ZEN.com
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Kuponkunyeráló
- G-Sync hitelesítést kapnak a Samsung új OLED tévéi
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás szám
- Alienware Aurora R4 i7
- Asus A15 FA506QR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 1TB magyar vbill gar
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2015 - i7 I 8GB I 500GB SSD I OS X Monterey I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest