- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joker88
őstag
A notebook képernyőjét ti mivel és hogyan tisztítsátok? mivel nem szoktam lehajtani a képernyőt, merthogy asztalon van,nincsen mozgatva (amolyan asztali PC helyett van használva,csak ugye ebben minden megvan ami kell és kisebb,takarékosabb ) így rá szokott ülni a por napközben mikor nincsen használva..
-
Joker88
őstag
Adott egy régebbi,ámde kitűnő, Asus X554L notebook..
Mivel csak 1366*768-as felbontású a kijelzőpanel, egy HDMI-kábellel rákötöttem egy normál FHD monitort, a notebook teteje le van hajtva, vezetéknélküli egér/billetnyűzet hozzákötve.
Viszont, a kérdésem arra irányulna,hogy mekkora baj lenne, ha nem lenne kikapcsolva a notebook ? Csak kikapcsolva a külső monitor és 'alles.. -
Joker88
őstag
Ismerősmnek lett egy Asus notebookja. Pontos típusát nem tudom,de szerintem a kérdésemhez tök felesleges is.. Szóval, ha kikapcsolja a notit, érdemes kihúzni a töltőt,vagy se? Vagy vegyen egy ilyen kapcsolós elosztót, és ha azt lekapcsolja akkor tuti minden. Vay esetleg már annyira 'intelligensek' a töltőtk/elektornikák, hogy ha teli van töltve az akku,akkor nem töltik őket?
-
Joker88
őstag
egy notebookban ha van integrált illetve dedikált VGA , hogyan lehet azt elérni ,hogy csak a dedikált VGA-t használja a Windows 8.1 ?
Ezt a beállítást megtaláltam,de szerintem ez csak a 3D-s dolgokra hat ki.. [kép]
-
Joker88
őstag
A Windowsban is van saját program erre a célra..
A Windows10-ben is hasonló útvonalakon jutsz el, a lényegük ugyanaz.. --> Windows támogatás magyar nyelven ; angol nyelven,illusztrációkkal
de vannak külön erre szakosodott programok,cégek.. pl egy a sokból --- >[link]
-
Joker88
őstag
akad itt nálunk egy Asus X554LJ típusú notebook beépített akkuval.
viszont,most hogy néztem az Aida64 próbaverziójával a belső felépítés részleteit, megakadt a szemem az akku Aida szerinti elhasználódásán...
helyre lehet valahogy "kalibrálni" az akkut,vagy már tényleg ennyire el van romolva,használódva ?
-
Joker88
őstag
Amatőr kérdés, de milyen időközönként illik kikapcsolni a notebookokat? Ha ki is van kapcsolva, töltőn lóghat ? Nem lesz gondja az akkunak ? Nemtudom kivenni az akksit mert beépített..
-
Joker88
őstag
adva lenne egy 2 éves középkategóriás notebook. Asus X554L
Eddig Ubuntuval volt használva,azonban most át kellene térni Windowsra.. A következő paraméterekkel rendelkezik a gép :
-Intel Core i3 5010U CPU
-500 GB HDD
-4GB RAM
- 2 féle videókártya : integrált Intel HD5500 illetve Geforce 920MMelyik Windows verzió lenne ideálisabb, könnyebb a gépnek ? Windows 7 , 8.1 vagy a 10-es ?
-
Joker88
őstag
egy olyan technikai kérdésem lenne, hogy adott egy hétköznapokban használt tökéletes notebook ( Lenovo 3000N200 ) . A notin egy régi " S-Video " kimenet van.
Ezt a gépet kellene valahogy összekapcsolni a LG LED TV-vel ( LG 42LB5500 ) HDMI -n keresztül. Megoldható ?
mert a TV-n csak HDMI bemenet van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen házat vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Kedvező ár! HP Probook 455 G2 laptop (15,6/AMD/8GB/500HDD)
- Kedvező ár! Acer Aspire 7750G laptop (17,3HD+/I3-G2/8GB/500HDD/Magyar/AkkuX)
- Kedvező ár! Acer Aspire 5742 laptop (15,6/i3/3GB/500HDD/Magyar/AkkuX)
- DELL Vostro 15 laptop
- Asus Rog Flow Z13 Dobozos ÚJ GZ301VU I9-13900H 16GB ram 512 ssd RTX 4050 2560X1600
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest