- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
khmmmm #121539 üzenetére
Próbáltam, hogy telepítés idejére leállítom az Avastot, de ugyan az. Hazajöttem, leszedtem a gépemre a 3 cuccot (JAVA, ANYK, foglalkig jar fájlja), nekem jól megy aktív Avast mellett. Ráléptem a gépére TeamViewerrel, átmásoltam neki a fájlokat, amik nálam mentek, majd nála letörlések után, tiszta installal se indul el a jar fájl. Olyan mintha amúgy tényleg valami vírusirtó fogná meg vagy nem tudom.
Nagyon idegesítő, mert használná már a programot, minden más tökéletesen fut.
-
King Unique
titán
válasz
khmmmm #69885 üzenetére
+ 1 kérdés: ez az ÁNYK nem tett bejegyzést a programokhoz (mint az Abev), így a telepített programok listájából nem is lehet eltávolítani. Ha arra kerülne sor, akkor csak simán manuálisan törölni kell a mappáit és kész, v a felajánlott "Users" mappa helyett a program files-ba érdemes telepíteni ilyenkor ?
-
King Unique
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Kutya topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Jó okkal kerülte a felskálázást és a sugárkövetést a Nintendo
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Rendszergazda topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyből Pro változatban érkezik a második CMF mobil
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7420 / 4K UHD / i7-1185G7 / 16GB RAM / 512GB SSD Prémium ultrabook Újszerű állapotban
- Double-shot és dye-sub PBT ISO kupak készletek és Accent készletek
- Philips 345B1C Ívelt Ultrawide Monitor!34"/3440x1440 /VA/100hz/AdaptiveSync/
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- Keresem - Fostex állvány
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 ASUS TUF 650W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest