Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- DPD tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
válasz hitvanyalak #102751 üzenetére
Mintha a táp lenne túlterhelve, akkor szokott ilyeneket csinálni, pedig bőven elégnek kéne lennie. Esetleg ha az oprendszert tartalmazó háttértáron kívül lehúzol minden mást, akkor mit csinál? A memóriák nem mozdultak el véletlenül?
(#102755) TechN7ne: Köszi!
[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Ispy
veterán
válasz hitvanyalak #102751 üzenetére
Első körben lecsekkolnám a csatikat, hogy mind a helyére ment-e rendesen, aztán lehúznám a vinyot és kiszedném a VGA-t, majd a memóriát pakolgatnám át másik slotba. Tényleg a dimm 1-be vagy 2-be van? Vannak olyan lapok, amik nem szeretik, ha egy darab memória van és az a 2-ben van.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Csupingo
veterán
válasz hitvanyalak #102757 üzenetére
Esetleg egy alaplapi bios frissítést még megpróbálhatnál, vagy gépház nélkül összerakni a dolgokat, talán valami letestel, vagy ki tudja.
(#102758) quailstorm: bocsánat, én csak annyit jegyeztem meg, hogy még nem hallottam tulajokat panaszkodni, amire ilyen szépen válaszoltál: "Oké, és erre ki volt kíváncsi?"
Amúgy be is fejezem, csak ma morcosabb vagyok az átlagnál, azért zavart ez a nyers stílus.[ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
válasz hitvanyalak #102761 üzenetére
Itt írnak a bios frissítésről. A régit azért mentsd rá egy pendrive-ra. Még egyszer se működött rendesen a gép régebben se, akár a cpu-ban lévő igp-vel?
-
Csupingo
veterán
válasz hitvanyalak #102771 üzenetére
1 db memóriával is nézted már? Akár egy másik gépen letölthetnéd a biost egy pendrive-ra és megpróbálhatnád frissíteni, talán segítene, mert valamiért nagyon instabil az a gép. A biosban tudsz lépkedi? Nem melegszik túl a cpu? A proci mellé is bedugtad a plusz tápot?
-
kjani18
őstag
válasz hitvanyalak #102778 üzenetére
Ha tudod, nyomj egy cmosclr-t, vagy/és vedd ki az alaplapból az elemet kikapcsolt tápnál legalább 10-15 percre, mindezt asztalon(kiépítve a házból, ahogy írták már)
Indítani csak lap+proci+hangszóró. Kicsipogja -e a ramhiányt. Utána ram be,biosban keress valami "load optional settings" félét, aztán save+exit. Addig ne indíts wint, ne köss rá vinyót, amíg stabilan nem indul.Olvasd el, benne van a megbízhatóságom is! https://logout.hu/bejegyzes/kjani18/uzletszabalyzatom.html
-
Csupingo
veterán
válasz hitvanyalak #102780 üzenetére
A windows fórumban már volt ilyenről szó, ott szerintem tudnak segíteni.
Alakul ez, ne csüggedj![ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
Az még 4óra,ne add fel.
-
Dr. Akula
félisten
A Win10 telepítővel meg tudod formázni GPT-re a vinyót (miután minden partíciót letöröltél) telepítés előtt. 1 valamire figyelj csak: a pendriveot amire a Win10 telepítőt rakod FAT32-re formázd, NTFS nem jó UEFI boothoz! Innentől a szokásos módon telepíted az oprendszert és ennyi.
-
quailstorm
nagyúr
válasz hitvanyalak #102787 üzenetére
Nem, új tápoknál mind a 8-at be kell dugni, de jellemzően elég a 4.
Elvileg az csak plusz performance miatt kell, asszem nincs köze power state-hez meg Haswell readységhez. -
olle
senior tag
válasz hitvanyalak #102808 üzenetére
0000?
Mindenhol valami update hiányát írják. Erre a problémára.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
Prémvadász
tag
válasz hitvanyalak #102867 üzenetére
Win10 jelszó kikapcsolás.
Win gomb+R betű, a megjelenő ablakba beírod, hogy netplwiz Enter, az utána megjelenő ablakban pedig kiveszed a jelszókérés mellől a pipát, kétszer beírod a mostani jelszavadat, a gépet újraindítod és kész.
[ Szerkesztve ]
Nem bűn a lustaság.
-
Prémvadász
tag
válasz hitvanyalak #102869 üzenetére
Engem is bosszantott egy darabig.Rohadtul eldugták!
Nem bűn a lustaság.
-
Notalab
tag
-
moma
őstag
válasz hitvanyalak #102879 üzenetére
Köszönöm! És ugye azt jól értem, hogy onnantól folyamatosa a kapcsolat a két account között, mert minden egyes belépésnél ő a googletől kérdezi a dolgaimat.
we all deserve a bit of luck.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz hitvanyalak #102902 üzenetére
Megoldódott. Le kellett törölni az xbox kiegészítők alkalmazást, a saját sávjában meg letiltani mindent.
[ Szerkesztve ]
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
Dr. Akula
félisten
válasz hitvanyalak #103716 üzenetére
OCP / OCD (Java, Oracle) vagy MCSD (C#).
-
HF77
őstag
-
hitvanyalak
senior tag
válasz hitvanyalak #104031 üzenetére
Erre valaki?
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
mezis
félisten
-
SOAD19
addikt
válasz hitvanyalak #104193 üzenetére
Köszi! Időközben kipróbáltam egy programot, jó fél órája már küzd vele, kíváncsi vagyok mire megy majd vele. Ha esetleg mégse bírkózna meg vele, akkor kipróbálom a tiéddel.
MOD:
Jajj, most kiírta a gépem, hogy a C meghajtón kevés a hely, szabadítsak fel. Az asztalt adtam meg célnak. Kb. 9 giga szabad helyem van, ezen a meghajtón amúgy. Mit csinál, ez a program a 35 MB-os pdf-fel, hogy lefoglal 9 gigát?!
[ Szerkesztve ]
-
DrojDtroll
veterán
válasz hitvanyalak #104546 üzenetére
Nem online, de a gimp tokeletes erre a feladatra.
-
SP4C3
veterán
válasz hitvanyalak #104585 üzenetére
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
SP4C3
veterán
válasz hitvanyalak #104589 üzenetére
Sajna nem látom, nekem nem dobja fel
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Lenry
félisten
válasz hitvanyalak #104778 üzenetére
ezt biztosra a flotta kezelője tudja megmondani, esetleg ha bemész egy boltba, akkor ott, de egyébként nem igazán van már olyan mobilnetcsomag, aminél túllépéskor fizetni kellene
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
peter889
őstag
válasz hitvanyalak #105461 üzenetére
Köszi szépen!
-
törölt tag
válasz hitvanyalak #105439 üzenetére
Kissé megkésett, de annál hálásabb köszönet a válaszért. Akkor elméletileg bármilyen probléma és felső határ nélkül gyárizható, továbbítottam neki az infót
-
törölt tag
válasz hitvanyalak #105691 üzenetére
És pontosan milyen fémből készült fólia van benne?
-
Kékes525
félisten
válasz hitvanyalak #105708 üzenetére
Köszi, ez elkerülte a figyelmemet!
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
quailstorm
nagyúr
válasz hitvanyalak #106148 üzenetére
Legolcsóbb gagyit megveszi aztán csodálkozik.
Nem tud Xinputot, ezért nem megy vele egy csomó játék. Konfigurálhatatlan PS2 kontroller-klón. (anyagminőség, tartósság megintcsak nulla, macskát dobálni jó). Szóval csak a kiválóan felkészített directinputos játékok mennek majd vele hibátlanul, pl. a Burnout Paradise. Vagy egy PSX emulátor, ami konfigurálható. A többi esetre marad a remapping meg az emuláció, de inkább nem megyek bele, mert az írásképből sejtem, hogy nem menne. Túl azon, hogy nekem se szakterületem, egy PSOne kontrollerrel tolnám, de inkább csak porfogó. Kb az is ennyit tud, directinput és cső, de legalább minőségi.(#106149) hundai: az a lomtár
a tartalmát töröld, menj bele, vagy nézd meg a Windowsban a lomtáratazt tudom elképzelni, hogy előző telepítés vagy valami más piszkított oda azért nem látszik a lomtárban, de elég hihetetlen
[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
válasz hitvanyalak #106628 üzenetére
Van.
Logout-on is van cikk hdd-ről költözés ssd-re."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
-
nagyúr
válasz hitvanyalak #106628 üzenetére
Én clonezillával csináltam.
-
SP4C3
veterán
válasz hitvanyalak #107260 üzenetére
Csak tippelek: Program?
@macssessz - Ha megtaláltad, akkor tudod mi a hardware limit, software meg enged:
Windows 98 - 128GB
Windows 2000, XP, 2003 and Vista using NTFS - 2 TB (boot part.)[ Szerkesztve ]
-
hitvanyalak
senior tag
válasz hitvanyalak #107260 üzenetére
Funkcionalitásban történő változások a UPC Horizon HD Mediabox-on
Tájékoztatjuk Tisztelt Előfizetőinket, hogy a UPC Horizon HD Mediabox-ok esetében - 2017.07.11.-ei dátumtól - az alábbi változásokat tapasztalhatják a berendezések működésében:
- A készülék aktív/passzív (stand by) állapotát jelző „piros” LED bekapcsolt állapotban folyamatosan világít
- Az eszköz LED-es visszajelző-paneljén a csatorna helyek száma előtt „P” és „R” jelzés jelenik meg. A „P” jelzés az aktuálisan megjelenített lineáris csatornákat, az „R” a rádiócsatornákat jelöli
-
varmi2
nagyúr
válasz hitvanyalak #108205 üzenetére
Meg kell osztani azokat a mappákat, amiket el akarsz érni, ennyi.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
quailstorm
nagyúr
válasz hitvanyalak #108205 üzenetére
Hát Almához valami webservert kell futtatnod a gépeden és böngészőből tud menni mondjuk képgaléria.
Droidon viszont simán működik az SMB fájlmegosztás, azt én évek óta használom. -
pjen
félisten
válasz hitvanyalak #108391 üzenetére
Megoldható,persze.Bár ha egyszerre mennek az eszközök osztozni fognak a sávszélességen.
-
DrojDtroll
veterán
válasz hitvanyalak #108391 üzenetére
arra figyelj oda, hogy a 300mb-es wifi sebbeswségű wifi routereknek általában csak 100 megás lan portjai vannak, szóval a vezetéken kapcsolt kliensek csak ilyen sebességre lesznek képesek
-
Hosssszu
őstag
válasz hitvanyalak #108401 üzenetére
Nem, mert olyan router tudtommal nincs, ami dróton adna pont 300Mbps sebességet. A 300 az a wifi (papír alapú) sebessége, dróton 10/100/1000/10000Mbps sebesség van, 300 nincs.
-
pjen
félisten
Természetesen,ha kihagyod a routert,akkor esetleg a gép háló kártyája korlátoz.
(#108402) Hosssszu:persze,de szerintem itt nem az abszolút értékekről van szó.
[ Szerkesztve ]
-
DrojDtroll
veterán
egyszerűbb ha mondasz egy konkrét router típust
-
alcsa
senior tag
Nekem 300as wifi routerem van, 300as nettel. De a routernek a csatijai csak 100asok, ezert max 100as netem van kabelen. Wifin sem eri el a 300at. Szoval...
-
quailstorm
nagyúr
válasz hitvanyalak #108409 üzenetére
TP-Link 1043ND.
Én ilyenekkel nem szívnék, hogy a PPoE gépből valahogy wifi routert csináljak. 15k alatt már olyan routert kapsz amin távolról managelhető alkalmazások futhatnak...
Bár az is igaz, hogyha gagyi consumer gigabites routert veszel, akkor kell a gyári rendszer a hardveres NAT miatt.
[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
válasz hitvanyalak #108411 üzenetére
TP-Link 1043ND v4 legyen. 12k körül megkapható, és mindent tud, amit a nagyok.
-
varmi2
nagyúr
válasz hitvanyalak #109206 üzenetére
Ha marad a freki, akkor semmiben, még egy két lépés freki emelésben sem, max benchmarkok pontjaiban.
-
inf3rno
nagyúr
válasz hitvanyalak #109206 üzenetére
Keresd ki itt őket: [link]. Nem hiszem, hogy felhasználói élményben nagy különbség lenne, legtöbbször nem a memória fogja vissza a gépet.
Buliban hasznos! =]
-
Rimuru
veterán
válasz hitvanyalak #109858 üzenetére
Nem, a skrill az skrill, a paypal pedig paypal. [link]
Vigyázat, csalok!
-
Rimuru
veterán
válasz hitvanyalak #109860 üzenetére
Te azt kerdezted hogy ugyanaz-e? erre valaszoltam hogy nem.
Az android es az ios ugyanaz? nem, de attol meg mind a ketto alapvetoen egy mobil os.Vigyázat, csalok!
-
tylerddd
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- T14s Gen4 27% 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- ZBook Studio G3 27% 15.6" FHD IPS i7-6820HQ M1000M 16GB 512GB ujjlolv gar
- Asus 19V 1.75A (33W) 4.0x1.35mm gyári új töltő
- Hibátlan - Western Digital WD Red SA500 1TB 2.5" SATA SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest