Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
Sziasztok!
Lehet, hogy nem a legjobb helyen teszem fel a kérdést (ez esetben kérném, hogy irányítsatok el a megfelelő helyre), de hirtelen nem találtam megfelelőbbnek látszó topikot...
Van egy asztali gépem, amin játszani szoktam, de úgy érzem, kezd kevés lenni. Ezek a főbb paraméterei:
alaplap: ECS A880GM-M7
proci: AMD Athlon II X3 460
RAM: 4 GB DDR3
VGA: Gigabyte AMD Radeon HD6670Full HD monitort használok hozzá, amin a két kedvenc játékom, a Call of Duty MW3 és a Starcraft 2 is még éppen jól elfut, de az utóbbi játék néha belassul, illetve belenéztem a CoD Black Ops 1-be is nemrégiben, és visszább kellett vennem a felbontást, mert borzasztó lassú volt.
Kérdéseim:
- A fentiek közül mit kellene elsősorban cserélnem ahhoz, hogy ne érezzem lassúnak a gépet ezeknél a játékoknál? (Tisztában vagyok vele, hogy ez nem egy kimondott gémer konfig, de nekem nincsenek is érzésem szerint irreális elvárásaim vele szemben. ) Nekem a VGA az első számú tippem, a proci pedig a második, de nem vagyok szakértő, ezért fordulok hozzátok.
- Még olyan problémám is van a géppel, hogy néha (nem mindig) borzasztóan hosszan tölt. A két említett kedvenc játékomnál rendszeresen előfordul, hogy jóval hosszabb ideig tölt, mint kellene. (Egy Seagate Barracuda vinyó van benne.) Ez a HDD hibája lehet?
Előre is köszönöm a segítséget!
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
- ASRock h510 pro btc+
- Kingston HyperX FURY 16GB (4x4GB) DDR3 1866MHz HX318C10FB/4 Memoria!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest