Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
A nagy erőművek többnyire jobb hatékonysággal működnek, mint a kissebbek.
Vezérlés, karbantartás, őrzés kell minden egyes erőműnek, ezek a kis erőműveknél megdobják az üzemeltetési költséget és valószínűleg nincs is elég szakember arra, hogy a sok kis erőművet üzemeltesse.Alapvetően szerintem ezzel a modellel jelentősen romlana a nukleáris biztonság is.
Akkor még nem is beszélek olyanokról, hogy minden városban tüntetések és perek miatt évekkel tolódna az építkezés, mert ugye sokan szeretnék, hogy épüljön erőmű, meg legyen olcsó az áram, de "nehogy már az én kertem mellett"!
Azt se tudom, hogy jelenleg van-e már olyan micro atomerőmű típus, ami túl van a prototipus fázison.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Franciaország az atomenergiában látja a megoldást, az EV-szektor ugyanis hatalmas energiaigényt támaszt – de az akkugyárak és a repülőiparhoz szükséges szintetikus üzemanyagok energiaigénye is óriási.
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest