Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
addikt
Elképzelhető, hogy ki van kapcsolva a hardveres gyorsítás.
1. Enable GPU Accelerated Decoding in VLC Windows
Run your VLC player > click “Tools” at the top banner > opt for “Preferences” Tap “Input/Codecs” > find “Hardware accelerated decoding” under Codecs. Change the default “Disable” to “Automatic” Give the last hit to “Save” button.[ Szerkesztve ]
Elfogadom a sütiket.
-
bul07
nagyúr
Na de van olyan beépítés ami nem
Mondjuk mert nem a biztosíték táblába kötötték hanem forasztották egy kábelre, még nyoma is marad kiszerelés uttán
Vagy ép nem olyan van a kocsival aki ki nem mer hozzányulni és már jönnek érte az assistance szolgáltattás keretébenÉn csak arra uttalnék ezzekkel hogy garanciális kocsi esettén nagyon meggondolandó hogy a gyártói szervízzel legyen beéppítettve mert akkor kisebb esélyel fogják a beéppítésre fogni
Nem is beszélve egy tisztán elektromos autó esetén ahol sokkal több az elektronika
De mindenki maga dönt
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Lordus
senior tag
hat, ami szukseges. 50e-nel tobbet nem szeretnek, de ha azt mondja valaki, hogy a 40e-reshez kepest a 60e-res 3x jobb, akkor azt...
nem tudom az arakat...
mindenben segitsetek lszi koszonom!DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
zsoltip
őstag
Ha gyártó kiadja az update-et, miért is ne tegyem fel? Elvilekben (!!!) ((Tudom, '90-es évek kezdeti berögzöttsége és naivitása)), akkor annak oka, szándéka, fejlesztési funkciója van.
Tehát így mindent IS update-elek, ha tehetem. Ha viszont emiatt szívok, ami egyébként nem gyakori, azt nem szeretem. 70mai esetében sajna így fest.Nem kérdést, hanem inkább korrekt választ, megfejtést kérek tisztelettel.
-
simonjoe
őstag
Azért Te is kezeld ezt a témát óvatosan! Az egyik autónkon elektromos kézifék van, megspékelve visszagurulásgátlóval. Nem egy Lada szint. Csere előtt számítógéppel alaphelyzetbe kell állítani, majd csere után pedig kalibrálni kell a féket. Szaktudás és célszoftver segítsége nélkül ezt ugyan meg nem csinálod!
Joe
-
at11
aktív tag
Sok pénzt spóroltál, nem vitás, de ne nézd le, ha valaki nem tudja megcsinálni ezt. Van aki fél, hogy elfolyik ezer m3 víz ha az öntözőrendszer ereszteni fog, a sütő megrázhatja, a kombi cirkó szénmonoxidot termelhet vagy megáll a legnagyobb télben, stb. Ha ezeket szakemberrel csináltatod, akkor az felelősséget vállal érte, ha gond van, viseli a következményeket. Ha egy szerelő rendszeresen kamerákat szerel be, akkor van tapasztalat a buktatókról, amiről neked nincs. A bátorság helyettesíti a tapasztalatot, de nem garantálja a sikert. Azt a tapasztalat és a tudás garantálja. Ha érted.
"A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok. "
-
Minden munkának megvan a saját kockázata, aki azt hiszi, hogy a szerelő beszereli, akkor van rá garancia, az elég nagyot téved. Pl. Vannak esetek, amikor pl. B-hez kell nyúlni, hogy az A-t beszereli, de a beszerelés után az A jól működik, a B meg megromlik, erre senki nem fogja garanciát vállalni, és a garanciát nem is tudja az ember érvényesíteni.
Szerintem (is) amit az ember otthon csinálja magának sokszor alaposabban végzi, mint a szerelő vagy a szerviz.
És én is úgy vagyok vele, hogy amiket tudok, akkor megcsinálom én. Pl egy 10 éves volvonak nekem nem okoz problémát, hogy komplett fékrendszert cserélek... Nyilván egy újabb auto okozhat gondot, de akkor először megprobálom utána járni, hogy hogyan működik amit akarok szerelni, aztán megnézem, hogy van-e szerszámok/vagy tudom-e beszerezni őket a szereléshez, ha minden megvan, és úgy érzem hogy menni fog, akkor neki állok, ha nem, akkor irány a szerviz.
Ugyanúgy a kamera vagy egyéb dolgok beszereléssel is, nem mindenki meri hozzá kezdeni, fogadjuk el. Nincs mit fikázni, lenézni, vitatkozni[ Szerkesztve ]
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
at11
aktív tag
-
bul07
nagyúr
Mintha a elektromos bojlerbe nem olyan lenne, ha jól tudom
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Kialakításra szerintem egy, kép [link]
Innen [link]Én most fogom szétszedni a mi bojlerünket mert 7éves és még nem volt kitakarítva, mikkor illik két évente
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Hát, azért kell egy kis műszaki látás
Én is cseréltem szomszéd sütőjében fűtőszálat és az utángyártott fűtőszál nem igazán volt ugyan az, így a sütő hátlapjához nagyon közel került volna a saru/vezetékestől, jól meg kellet nézni és hajlítani rajta hogy biztos hogy ne érjen a lemezhez, és ne legyen áramütés
És azt nem lehet le szigetelő szalagozni mert meleg és leolvadUgye az is gond hogy aki utoljára szereli az a felelős minden balesetért, ezért is nem szoktam egy kicsit is kétes megoldást bevállalni még öcsémnél se, ha olyan hívjon papírost hogy övé legyen a felelősség
Ilyen ez a kamera bekötés is
Aki nem biztos magában az biza olyanra aki megtudja csinálni nincs ezzel baj
Egy akkumulátor lekötése is járhat azzal hogy tönkremegy valami, öcsém Kia Seed kivette az aksit majd visszarakásnál sokkot kapott a műszerfal egység, utána nem működöt az üzemanyag szint meg a vízhőfok kijelzés, csere segített nem két forintért[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
-
-
nihill
őstag
Nekem is pont ott van de nálam 25 percig sem tartotta meg, egyszer csak szépet koppant a kamera a műszerfalon. Pedig teljesen meg volt pucolva a helye stb, nem spóroltam el az előkészítést.
Mindegy, a kétoldalú nem kérdezett semmit, csak fogja és kész leszedni meg tényleg csak esetleg kamera cserekor kell, az meg belefér hogy kicsit macera így. -
bul07
nagyúr
Ezt a sima használathoz írtam nem a hardwire kit-es bekötéshez.
Mert kocsi a szivargyújtóját nem tudja használni mert vagy állandóan feszültség alatt van, vagy soká kapcsolja le a kocsi.
Nálam is ez van. Az elején én is azt hittem hogy hát nem olyan nagy dolog majd ki be húzogatom, de rá kellet jönnöm hogy nagyon fárasztó tud lenni, és sokszor el is felejtettem.
[ Szerkesztve ]
-
Braga2030
kezdő
Egy nőről van szó, aki elég nyugodtan ,de jól vezet, de sokszor szűk útjavításokban hátulról eléggé villognak neki , rámennek többször elég rendesen. Szóval a hátul jövő viselkedése és az autó felismerhető mozgása volna a cél .Tegnap előtt még majdnem a tükrét is levitte egy audis szó szerint úgy ment a 2 méter széles útjavításban,hogy a fél kereke átlógót a mi sávunkba.
Szóval szeretne egy kamerát ami előre hátra vesz és nem egy nagy durrung. 150-170 euro körüli összeget szánna rá. -
simonjoe
őstag
No, azért ez így részemről sértő! Ha olyan a szitu, nincs körülöttem senki én sem szoktam jelezni. Legyen kereszteződés, körforgó stb. Annyira tudom ezt kontrollálni, h teljesen automatává vált ez a stílus. Természetesen az irányjelző mellőzése többnyire éjszaka, vagy igen kis forgalmú utak mentén. Viszont az ellentettje is igaz, időben és mindig használom ha a forgalom ezt kívánja. Nem szoktam magam felhúzni azon, h pl. kereszteződésekben, vagy körforgalmakban nem jeleznek, ez engem nem érdekel. Vagy ami divat, (de már kezdem azt hinni, h így oktatják, mert szinte kivétel nélkül mindenki így közlekedik), kanyarodás előtt hosszan fék, majd szinte a kanyarodás pillanatában, vagy minimálisan előtte irányjelzés. Sokkal inkább b@...szom fel az agyam amikor kivágnak elém mellékutakról, úgy, h senki sincs mögöttem, majd tötyörög, vagy a következő utcában lefalcol!
Joe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ASUS Z97 DELUXE // 1150 PRÉMIUM alaplap
- 4TB WD RED PRO! WD4005FFBX (NEM RECERTIFIED) 4TB 7200rpm 256MB! Teljesen új, bontatlan, sok garral!
- 4TB WD RED PLUS-ok! WD40EFPX (NEM RECERTIFIED) 4TB 5400rpm 256MB! Teljesen újak, bontatlanok, garral
- DDR4 8GB 2400 samsung notebook RAM
- Eladó gamepad kihasználatlanság miatt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs