Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
gamek!ller
őstag
Sziasztok! milyen fejegyseget tudnatok nekem ajanlani 30k maxban ami tud Rca-t, usb, leveheto elolap, es meg szep is? Elore is koszi es bocs az irasert, telorol vagyok.
-
gamek!ller
őstag
válasz cort x-1 #14031 üzenetére
Tetszik, utánanézek apróban. Szerintetek járható út, hogy a Sony Xplodoket hajtom erről a fejegységről és a SAL láda pedig megy a saját erőlködőjével? Jók ezek a hangszórók? Mit ajánlotok? Előre az ajtóba és a kalaptartóba is szeretnék. Vagyis nem tudom, mivel gyárilag a kalaptartóban is van hely és az ajtóban is. Hova rakjam szerintetek? Illetve ha nem jók ezek és van ilyen ár körül jobb akkor mit ajánlanátok?
Az aksi nem hiszem hogy gond lenne, 75A-s van.
[ Szerkesztve ]
-
gamek!ller
őstag
válasz gamek!ller #14039 üzenetére
Elfelejtettem írni, hogy a legfőbb amit a rendszerből ki akarok hozni az a költséghatékonyság mégis jó élmény. Abszolút kezdő vagyok ezen a téren és ezért sok a kérdés
-
gamek!ller
őstag
Erről a MAC MobilStreet 57.2 -es oválról tudtok valami érdemivel szolgálni? 15.000 forint lenne a 4 darab (Ajtókba kell mind a 4.) Fejegységről szeretném hajtani mert ki akarom hagyni a rendszerből az erősítőt. Felülről a 2.
[ Szerkesztve ]
-
gamek!ller
őstag
-
gamek!ller
őstag
válasz shteer #14102 üzenetére
Pio Deh3600SD Ha ezt veszem, akkor ki kell pótolnom a mélyre egy 10-essel a keretet, de ez a fej nagyon tetszik és azt mondják, hogy jó alap.
-
gamek!ller
őstag
Sziasztok!
Egy olyan sürgős kérdésem lenne, hogy milyen aktív ládát ajánlanátok 25.000 forintig. Hangszóróim : Mac Premium X16 hozzá.
Előre is köszönöm!
-
gamek!ller
őstag
válasz gamek!ller #17665 üzenetére
Már mind1. 19.900
-
gamek!ller
őstag
válasz gamek!ller #17666 üzenetére
Mennyi ideig bejáratós egy hangfal és ez mit jelent?
#17670: Ezt hogy érted?
[ Szerkesztve ]
-
gamek!ller
őstag
válasz zolikaDB #17687 üzenetére
Igen, tudom, hogy nem éppen jó hírek keringenek róla, DE: Kinek mi. Nekem évek óta egy SAL házimozi rendszer van itthon, imádom. Nem volt drága és nekem tetszik.. Belépő jelleggel nekem már most tökéletesen megfelel
Most a legközelebbi projekt egy PIONEER DEH6300-as fej.
-
gamek!ller
őstag
válasz zolikaDB #17689 üzenetére
Elmentem egy közeli autóhifis boltba, ahol 2 ládát tudtak mutatni 20.000 forintig meg 1 csövet. Ez a láda volt, egy XB10 boxer meg egy másik de arra már nem emlékszem.
A lényeg az, hogy a srác meg tudta mutatni hogy szól a kocsijában ( Vectra A - Hasonló kasztnis autó mint az enyém). A csövet nem ajánlotta, merthogy több közepet ad mint mélyet. A másik pedig kinézetre nem tetszett.. A próba meggyőzött, na meg az, hogy erre 3 év garanciát kaptam.
-
gamek!ller
őstag
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy a fejegység befolyásolja a mélyláda hangzását ha az erősítőre RCA-n megy ki a jel? Úgy tudom, hogy az RCA az erősítetlen jel, tehát az én hülye józan paraszti felfogásom szerint nem. Javítsatok ki ha tévedek légyszíves
-
gamek!ller
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest