- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
gxyb
aktív tag
Rainbow-t csak jó drágán találtam pár helyen, de az is lehet hogy csak nem frissítik az oldalt és fenn maradt.
Használtan meg nem szívesen vennék, ha találok is egyszer valahol kb 10 éves lesz.
MG6.2C-hez már illene egy végfok, fejről szerintem a fele tudást fogja csak mutatni.
Van egy-egy Audio System F4 meg F2 végfokom de amikor kipróbáltam utoljára olyan generátor meg egyéb zaj lett hogy egyből elment a kedvem. Azóta is agyalok rajta hogy egyszer majd szétdöntöm a verdát újból és megkeresem mi volt a hiba.
Muswaynek van 3 Ohmos szettje is lehet teszek azzal egy próbát viszont az azért gyanus hogy érzékenységet sehol sem írnak.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest