- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
knbs
senior tag
Jomagam orulok neki, igy nem kell tobb programot megtanulni, oreg vagyok en mar ahhoz
Ellenben az Autodesk arkepzese az ami teljes mertekben felhaborito, az hogy minden evben kiadnak egy uj verziot... ha lenne hardver kihasznaltsag beli fejlodes akkor orommel vennem, de az uj bugokat leszamitva es par szamomra semmirekello aplikaciot nem vagyok elorebb.
Volt par csoportosulas akik a nemzetkozi birosagon probalkoztak/probalkoznak megtamadni az Autodesket monopolium/kartel stb. stb. jo lenne ha sikerulne valami emberi arkepzest elerni.
Sok kis cegnek ez nem rentabilis, en nem aggodok alkalmazottkent nem nekem kell fizetnem a programert, de nem mindegy hogy az ember az ev vegen nem kap jutalmat mert az Autodesk ismet 30%-ot emelt a licensz dijakon....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 130.000ft!
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T15 Gen2 Intel Core i5-1135G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 195.000ft!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest