Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lien
aktív tag
Durvan ket eve meg volt egy olyan problema, hogy az archicad altal kimentett epitesz .ifc fajlt ha beolvastam revitbe akkor egy nagy egesz elemnek tekintette, emiatt meg nem lehetett normalisan dolgozni a fajlal. Egy szaktarsam mondta, hogy szet lehet vetni elemeire a fajlt, amivel legtobb dologra erzekel a revit, mint family.
Ha meg van nyitva egy template akkor Insert->Link IFC, azt az 1 elemet amit beraktal kijelolod (lehet kell hozza a 3D nezet), -> bind link, a szinteket es a grideket ki kell jelolni es leokkzni. Persze ennel a muveletnel volt mar olyan ifc fajlom (ugyan az a munka) hogy a regebbi verziot nem szedte szet az ujat meg igen! Ha ez a muvelet megvan, ismet ki kell jelolni a teljes epuletet es ungroup-olni kell. Csodalatosan szetszed dolgokat de olyan, mintha bizonyos elemeknek csinalna a program egyfajta burkot. Pl. az ajtonak es ablaknak mintha lenne egy elegge nagy narancssargas burok resze, en azt torolni szoktam, lovesem sincsen, hogy mi. Aki ezt nem tudtam remelem segitettem vele, ez jo opcio az esetleges mini maszekra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Óra topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3DMark06 eredmények
- Amatőr csillagászat
- One mobilszolgáltatások
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Ableton Live 12 Suite Education
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Csere-Beszámítás! Gainward Phoenix RTX 4080 Super 16GB Videokártya!
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest