- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nkboy
senior tag
A mechanikus nyomógomb része az oké. Csak arra nem tudok rájönni, hogy mi hozza működésbe. Bele van tekerve a váltóba a kapcsoló, van előtte egy golyó. A kapcsoló kb 10mm hosszú, van benne egy furat és a furat végében, azaz a kapcsoló belsejében van az a szerkezet ami zárja az áramkört. Na azt nem tudom azt mi nyomja meg.
-
Nkboy
senior tag
Sziasztok!
Valaki el tudná Nekem magyarázni, hogy a váltóba épített tolatólámpa kapcsoló milyen elméleten működik?
Köszönöm!
-
Nkboy
senior tag
Olajcsere, átlagosan 15000km vagy egy év. (Természetesen erről megoszlanak a vélemények) Ha az ember vesz autót, általában cseréli az olajat, légszűrőt, vezérműszíjat. Ki tudja mi van benne?
Márkaszervízben nem tudom hogy mennek a dolgok, de biztos nem az a legolcsóbb megoldás. Maszekhoz vihetsz olajat is meg szűrőt is ha akarsz.
Olaj mennyisége elvileg benn van az autó könyvében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest