Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabensrac
csendes tag
Tudtok vmit a VisionTek márkáról? Soha nem hallottam még róla. Kaptam egy 3870 es ajánlatot. Megvegyem-é 275 $ -ért?
-
gabensrac
csendes tag
Sziasztok! CSinált már valaki HD3870 CF HD3850-t ? Vagy láttott vmi tesztet pls linkelje be, vayg küldjön képet pls! THX
-
gabensrac
csendes tag
Sziasztok! Segitség kellene. Van HD3870 esem és összekötöttem aegy Lcd tv vel Hdmi-n keresztül és PIROS a kép Segitsetek PLS
-
gabensrac
csendes tag
Sziasztok! Van 3870 es em. Felraktam a 7.12 drivert és a googleba a sötétkék aláhuzott betük pirosak lettek. Hallottatok már ilyenről?
-
gabensrac
csendes tag
Sikerült már vkinek hangot kicsikarni a kártyából? DVI-HDMI-n próbáltam LCD TV re kikötve, de nem akar megszolalni a tv.
-
gabensrac
csendes tag
Sziasztok! Van egy VisionTek márkájú HD3870 esem és azt szeretném megtudni hogy szerintetek meddig érdemes biztonságosan húzni az alap venti-vel?
-
gabensrac
csendes tag
válasz Motion_Blur #12093 üzenetére
És te melyik progival huzod?
-
gabensrac
csendes tag
THX! A 840/1251 Mhz en van most. A ramot a rivatuner ddr2 be irja? akkor ez most 2500 ram orajel?
-
gabensrac
csendes tag
válasz Motion_Blur #12104 üzenetére
THX! Ez sima ügy volt! Bár 82 C os 60 % venti mellett!
-
gabensrac
csendes tag
válasz Csiborbogár #12105 üzenetére
Igen! Be kell állitani hogy a windows bootoláskor induljon és elmenti ha beállitotad! Save
-
gabensrac
csendes tag
Nekem VisionTek Hd 3870 esem van és bár a tengerentulról érkezett a gyári élettertam gari nekem böven elég;
-
gabensrac
csendes tag
Én csak egyet nem értek, hogy miért kell megvárni a 8.1 et ahhoz hogy kijavitsanak egy piros bugot. Kidobhatnának egy hot fixet vagy mit tudom én akármit. A megszokott szineket akarom
-
gabensrac
csendes tag
Valakinek van VisionTek HD3870 es kariról tapasztalata? Nekem van egy referncia hütös verzióm. Nem találtam hozzá BIOS frissitést. Szerintetek megpróbálhatom más gyártó hasonlo defaulr órajelű kari BIOS-át???
-
gabensrac
csendes tag
válasz diablo1984 #14357 üzenetére
Nem hangos, csak minnek ha netezek vagy csak 2D-be megy. Ha meg játszok kell a venti és az alapbeállitás mellett meg meleg. CSak kényelmesebb megoldás lenne számomra ha auton müködne a venti szabályozás normális hőfokok mellett.
-
gabensrac
csendes tag
Végre mindenféle állitgatás nélkül eltüntek a piros betük Ennyi amit észrevettem a 8.2 drivernél. Érdemes volt várni!
-
gabensrac
csendes tag
Nem értem ti hivők vagytok? Várjátok a messiást? Én teljesen elégedett vagyok 70 esemmel és az új 8.2 driverrel. Gyorsulást nem várok, viszont a bugokat kijavitották (piros betük). Az elözö dtriverekkel se volt semmi bajom mind kiprobáltam. Egyik játék alatt sem tapasztaltam az elöttem leirtakat. Én elégedett vagyok mind a kártyával mind a driverrel. Olyan látványos gyorsulást nem várnék a 8.3 tól. Aki meg megválná driver gondok miatt Ati kártyájától megveszem, X2 est is Irjatok PÜ-t ha eladnátok ! (Vegyetek konzolt ha nem birtok a PC-vel!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest