Hirdetés
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szegi2
csendes tag
9.12, biosba is csak a gpu órajele van csökkentve, a memória órajele minden terhelési állapotnál ugyanakkora. Lehet nem véletlenül van így ennél a kártyánál, ha ccc-ben bekapcsolom az overdrive-ot akkor a gpu-t leveszi 150MHz-re a memóriát pedig 250MHz-re. Ilyenkor a 2. monitor elkezd vibrálni/szalad a kép ha bármit csinálok az egérrel.
-
szegi2
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Sapphire 4650 LP (Low Profile) kártyát.
Adnak hozzá normál magas hátlapot, meg 2db alacsony hátlapot. Tehát az alacsony hátlapok nincsenek egyben mint a képen. A hűtője rendben van, jó minőségű ventilátor van rajta, semmilyen holtjátéka nincs.
Powerplay működik (igaz csak gpu-nál), ventilátornak van vezérlése ami nem a legjobb. Időnként ok nélkül feltekeri 100%-ra majd leveszi nullára. Biosban ezt módosítottam, így beköszöntött a csend a htpc-be. 2d 47C, 3d 57C hangtalan ventilátorral. Összességében meg vagyok elégedve a kártyával, ha nem lenne alapból furcsa a venti vezérlése bárkinek ajánlanám, de így csak azoknak akik nem félnek egy kis bios módosítástól. -
szegi2
csendes tag
Ebben igazad van, de elfér enni meg nem kér
.
Ezt a 3 kártyát találtam hirtelen low-profilban:Powercolor: [link]
Asus: [link]
Sapphire: [link]Nem tudom melyiket lenne érdemes megvenni, sajnos láttam régen olyan 2600pro/xt kártyát amin fixre volt bekötve a ventilátor és nem lehetett szoftveresen a sebességét állítani. Félek hogy ezek között is akad ilyen (apró nyák miatt spórolhatnak).
Jelenleg integrált ATI x1250 hajtja a tv-t, de se 1080-ban, se natívban nem küld ki normális jelet a hdmi csatlakozón (mintha 8 bites színben lenne a windows), de vga kimeneten normálisan működik.
-
szegi2
csendes tag
Sziasztok!
4650 mennyire szokott melegedni? Szemezgetek ezzel a kártyával de nem tudom mennyire hangos a ventilátora: [link]
Sajnos nem találtam a kártyáról tesztet, nem tudom hogy van e a ventinek vezérlése vagy fixre van bekötve. HTPC-be menne, meleg nem számít csak ne legyen nagyon hangos
.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Passzív aktivitáskövetőt mutatott be a Polar
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS Dual GeForce RTX 4070 SUPER OC Edition 12GB
- XFX Speedster SWFT210 Radeon RX 6600 8GB Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest