Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- sellerbuyer: Nagyon drága a RAM de mégis most érdemes venni!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
barnam_
üzenetére
Én ezért csalódtam kellemeset a 256 megás MSI 3850 OC-ban, 2 full game, DIRT és LOR, annak valami online verziója, rengeteg kábel, sztem csak a kábelek magukban megértek 3k-t
, driver cd-k, manualok, fasza doboz, mindez boltból volt tavaly év vége felé 16k alatt kicsivel. A 4670-es GB-hez asszem csak cd és manual járt, meg talán DVI-DSUB, az asushoz meg csak cd és manual... -
zodo
nagyúr
válasz
barnam_
üzenetére
Jól van ,részemről zárom a csomagolás témát. Csak gondoltam,hogy mégis jobban esne a felhasználóknak,ha kapnának pluszba ezt-azt attól függetlenül,hogy mekkora annak tényleges értéke. Ha ma már nem divat (pedig a linkem magáért beszél) akkor ez van, tudomásul vettem.
Majd a kínai írásjeleket nézegetem a user guide-ban.
Rossi nincs kedved megosztani velünk a ddr4 -es tapasztalataidat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hyundai, Kia topik
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
, driver cd-k, manualok, fasza doboz, mindez boltból volt tavaly év vége felé 16k alatt kicsivel. A 4670-es GB-hez asszem csak cd és manual járt, meg talán DVI-DSUB, az asushoz meg csak cd és manual...