Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Látom páran regeltetek már
na majd én is.
tzsolesz: most már kíváncsi vagyok milyen lesz az RV740...
"Az RV740-A a teljesítmény-mutatókat tekintve szinte másolja az RV770LE-t, egyedül a fillrate (és az összes többi ROP-művelet) terén van komoly hátránya - az RV770LE itt 50%-kal gyorsabb. Ez játékokban AA mellett rossz esetben 10-15% sebesség-különbséget jelenthet, jó esetben minimálisat. Megspórolunk 8 ROP-ot, 2 memóriavezérlőt és 4 clustert - ez a megoldás talán már tranzisztorszám tekintetében is kielégítő eredményt fog adni."Azonos órajel az RV730-al, ua. ROP, csak a shaderek száma nő(ne). Vajon mennyire fogná vissza a ROP-ok alacsony száma? Sajnos ilyet már láttunk Ati-tól
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Xbox Series X|S
- OpenMediaVault
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Kompakt vízhűtés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parkside szerszám kibeszélő
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest