- Fórumok
- Videokártyák
- AMD Radeon™ HD 6790 / 6850 / 6870 [Barts]
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
-
sakal83
addikt
-
sakal83
addikt
-
sakal83
addikt
Teszteld le az 5870-et is az új driverekkel
, lehet, hogy annak is nagyobb lesz a teljesítménye. Ugye nem hiszed, hogy csak a 6870-et gyorsítaná.Egyébként itt és itt össze lehet hasonlítani az újabb driverek hatását az ATI kártyákra!, nemcsak a 6870-é nőtt az Nvidiakhoz képest. Egymás közötti az Atik arányai nem változtak. Lásd a 6870, 5870, gtx560ti viszonyát.
-
sakal83
addikt
-
sakal83
addikt
-
sakal83
addikt
-
sakal83
addikt
-
sakal83
addikt
-
sakal83
addikt
-
sakal83
addikt
-
sakal83
addikt
-
sakal83
addikt
-
sakal83
addikt
A sapphire hd68XX is jó - akár a többi, kiv a giga- csak az a két év gari bizony nem jó

Az a kétventis XFX-el egy gond lehet, az, hogy két venti van rajta. Akinek volt már kétventis az tudja. Halkabb, mint az egyventis. Aki tagadja, az gondoljon bele egy kicsit, hogy a kettő nem egyenlő eggyel - könnyebb légszállítás, kisebb fordulat- , csak sajnos kétszer akkora az esély, hogy az egyik zörögni fog egy idő után. Nekem két darab kétventis (nem 68XX) vga-m is ezért ment vissza gariba 5-6 hónap után.
Volt szerencsém egy Sapphire HD5850 Extremehez, amelyen ilyen hűtő volt, mint amilyen a ti ajánlásotokban, hát megdöbbentem mert hangja az nem volt.
-
sakal83
addikt
Azért érdekes, hogy már egy single 6870-hez is 2 gb az ajánlott.
Érdekes, lehet h. így van, de ez a teszt nem azt bizonyítja, hogy szükség lenne rá.
Érdekes még, mert a kínálatban is sovány a 2 gb-os választék, nem hiszem, hogy azért, mert annyival jobb is lenne.
Kérdezném, hogy volt alkalmad kipróbálni a 6870 2gb-os változatát is, vagy csak így gondolod. Pontos fps-ket légyszíves írj, ha igen. Ha nem akkor nem tudom miért emlegeted állandóan a fórumon, főleg úgy, hogy CF-d van. Ott már előfordulhat xtreme felbontásban, hogy kevéske lehet, mert ott már teljesítmény is van...
-
sakal83
addikt
-
sakal83
addikt
-
sakal83
addikt
Lenne egy problémám és nem tudom, hogy ez Black Screen jelenség lehet-e:
Randomszerűen netezés illetve filmnézés közben felpörögnek a ventik, nincs jel felirat a monitoron.
Ezt követően a bekapcsológomb megnyomásával egyből a win7-ben találom magam, vagy a fiókválasztó képernyőnél.
Az energiasémák nincsenek beállítva, semmilyen alvóállapot nincs engedélyezve.
Vga hiba, alaplap, esetleg vírus?
-
sakal83
addikt
A proci lesz az, AMD X4-ről cseréltem és leesett az állam.
-
sakal83
addikt
Nekem ilyen beállításokkal 41.8 fps
-
sakal83
addikt
Lefuttattam dx11-ben minden highon, élsimítás 8X-os az adatlapon lévő konfiggal a vga 920/1050-en. 39.9fps
-
sakal83
addikt
-
sakal83
addikt
-
sakal83
addikt
-
sakal83
addikt
Egy kis segítségre lenne szükségem:
Szerintetek 6870-et vagy gtx460-at (850/2000-en) vegyek?
A különbség 6k. A felbontás fullhd.
-
sakal83
addikt
-
sakal83
addikt
-
sakal83
addikt
-
sakal83
addikt
Nem általánosítottam, de elég kellemetlen volt, főleg, hogy cf rendszert építettem nem olcsóért.
Sok idő kellett hozzá, hogy megtudjam mi a hiba a rendszerben (sajnos több is volt),begőzöltem, és meg is váltam tőlük, pedig jó teljesítményt nyújtottak.Egyébként több ismerősömnek volt ilyen problémája, de hál' istennek megoldotta az ATI később
-
sakal83
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Videokártyák
- AMD Radeon™ HD 6790 / 6850 / 6870 [Barts]
- (kiemelt téma)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- E-book olvasók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 7800xt 16gb ( 2 év ipon garis )
- BESZÁMÍTÁS! MSI RX 6750 XT Gaming X Trio videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pure RX 9070 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming GTX 1050Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Yodoit PTM15 hordozható 15,6 monitor! 1920x1080p / IPS / hangszórókkal
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, lehet, hogy annak is nagyobb lesz a teljesítménye. Ugye nem hiszed, hogy csak a 6870-et gyorsítaná.

segített dönteni.
)is megoldották driverrel, bár 2 hónap alatt...