Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skelemaki
csendes tag
válasz
üzenetére
Egy dolgot elfelejtettem megnézni neked tegnap. Gondolom a teszteket olvasva észrevetted, hogy két ventillátorszabályzási görbéje van a kártyának, amit rajta egy kapcsolóval lehet állítani. A tegnapi értékek mind a Performance módra értendők. Most megnéztem Silent módban. Így megegyező BFBC2 beállítások mellett pár percnyi játék után 59°C-ra melegedett, a ventillátort viszont csak az üresjárati 40% helyett 50%-al hajtotta 1660-as fordulaton. Ekkor jelentősen enyhébb hangja volt, mint 60%-on, és szerintem bőven belefér a "csendes" kategóriába, mert az üresjáratihoz képest a hangerő sem változott nagyon, mindössze megjelent egy nagyon enyhe szélzaj.
-
Skelemaki
csendes tag
válasz
üzenetére
Egy kis maximális grafikai beállítások mellett futtatott BFBC2 SP után a Cyclone PE alapórajelén (860/1100) 55-56°C-ig melegedett, ehhez a ventillátort 60%-ra, azaz ~2200-as fordulatszámra tekerte. Természetesen ekkor is jól elkülöníthető szélzaja volt, viszont jelentősen kevesebb, mint a Kombustor extreme burn-in-je alatt. Sajnos viszonyítási alapom igazán nincs, mivel az előző kártyám egy 9600GT volt, rajta egy Accelero S1-el extra ventillátor nélkül. Annyi a biztos, hogy ahhoz képest üresjáratban a gépem hangja összességében nem igazán változott - simán "mellettealvós" -, és hogy játék alatt ez a hangerő számomra még messze nem zavaró, mert nem visít, nem motorzaj, hanem szimplán szélzaj, a játékok hangjai mellett pedig már főleg nem számít.
@(#8087) szasanyi: Az szép!
Pedig a Gigabyte 6850-ében gondolkodtam, ami hasonló kétventillátoros megoldású, csak olvasgattam itt a fórumon, és sajnos rábukkantam a rossz előéletükre, úgyhogy más gyártó megoldásai közt keresgéltem, az MSI-t pedig pont letesztelte a kedvenc külföldim, a Guru3D is, és más oldalak is, és igen pozitív teszteket adtak a kártya hangerejét és hűtőjének hatékonyságát illetően, ezért esett rá a választásom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS ROG Ally
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Éjszakai műszak
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobil flották
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pedig a Gigabyte 6850-ében gondolkodtam, ami hasonló kétventillátoros megoldású, csak olvasgattam itt a fórumon, és sajnos rábukkantam a rossz előéletükre, úgyhogy más gyártó megoldásai közt keresgéltem, az MSI-t pedig pont letesztelte a kedvenc külföldim, a Guru3D is, és más oldalak is, és igen pozitív teszteket adtak a kártya hangerejét és hűtőjének hatékonyságát illetően, ezért esett rá a választásom.