Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
alibaba78 #10434 üzenetére
Tessék mellétettem 0,5mm, nem tartom pont párhuzamosan, de középen pont fél mili, szóval a blokkon a kiemelkedés még annyi sincs.
...Idegesítesz itt ilyen beszólásokkal... Hagyjálmár vazz, hát így is ver a vízSzóljál' még be ilyeneket. Én is rühellem ha valami nem oké, de ennyit vigyen már át az a nyomorék paszta, mondjuk hogy jó lesz ...persze ha kiszárad... Na most elültetted a bogarat a fülembe, de bakker én nem akarom hallgatni a mókuskereket
...és már tök kibékültem vele hogy rajtahagyom, de nem akarom minden nap nézegetni hány fokos
(#10439) alibaba78
Á késő. "Te fel se merted volna tenni." Ennyi, talált, beindultak a fogaskerekek. -
priti
addikt
válasz
alibaba78 #10434 üzenetére
Ennyit emelkedik ki a gyári hűtő, nem is látszik, csak ha felnagyítod a képet teljes méretre. Mittom kb fél miliméter, mondjuk már ez is sok ezek szerint, de ennyi paszta alatta marad akkor is ha nem mered rendesen meghúzni a csavart. Mindegy 70 fokos, nem melegebb mint ha nem csináltam volna vele semmit és gyakorlatilag hangtalan. Ez utóbbi volt a lényeg a tuning csak ráadás. Úgy van ahogy mondod, elég ez a kari FullHD-ra még alapon is. CFX-ben meg már több monitor is játszhat, ha éppen nem kurblizzák el a drivert.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kuponkunyeráló
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest