Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom-neo
csendes tag
Kőszőnőm,megvan,minden ok
űdv -
tom-neo
csendes tag
Sziasztok ,mielőtt megvettem volna egy Hd 2600 Pro karit sokat olvasgattam ezt a fórumot meg a tőbbit is ,valahol olvastam a 3Dmark fagyásról ami ezeken a kártyákon lép fel.
Valaki segitene hogy hol találnám a megoldást?
űdv -
tom-neo
csendes tag
gyorsan irtam és helytelenűl,ezért bocs

-
tom-neo
csendes tag
Sziasztok
Hogyan lehet tudni hogy a HD 2600Pro ddr2 és a ddr3 Oc kőzőtt hol irja a kűlőmséget,dobozán , a kártyán neten nem találok semmit mindnehol ugyan az a DDr 2 kép van fent adobozáról.
Ha veszem a drágább ddr 3 -ast honnan tudom hogy azt kapom,
Remélem valaki tudja a választ
űdv -
tom-neo
csendes tag
Sziasztok
Valakinek van HD2600 Pro ddr3 OC,ami ha jol tudom azt jelenti hogy gyárilag húzva
Érdemes ilyet venni vayg mi a jelentősége ennek az OC-nak?
űdv -
tom-neo
csendes tag
Sziasztok
egy ati HD2600 Pro 256 Mb,128bit DDR2-gondolkodok ,megéri megvenni 18600 ft-ért,mennek rajta amai játékok.Egy Gyga lappal,E2160 proci és 2 Gb rammal használnám
Válaszokat előre is kőszőnőm
űdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamera eladó
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest