Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
Új hozzászólás Aktív témák
-
mustad
tag
szerintetek menniyre megy le február környékére a 3850? sac/kp?
várom a tippeket! -
mustad
tag
most hogy accc-ben beálíítottam dolgokat maxra már csak 20 fps. 4x es élsimítással.
-
mustad
tag
sziasztok
nekem a nfc pro street 1024,x768 ban 30 fps-t produkál . ez kevésnek számít nem?
(minden fullon van viszont asszem) -
mustad
tag
nah légyszi segítsetek. az atitoolba a 2,7 es verzioban mit csináljak hogy fel tudjam huzni a vga-t?vagy esetleg 1 link ahol MAGYAR leírás vana progiról? ködzi elöre is
-
mustad
tag
jah és az xp 2,67 mhz nek látja a procim az everest meg 2333mhz nek... most akkor melyik?
e6750 -
mustad
tag
sziasztok
hogy kell használni az atitool27-et?
mire klikkeljek? mert simán ha feljebb húztam akkor nem tudtam elmenteni... -
mustad
tag
válasz
VaniliásRönk #4243 üzenetére
köszi és most menniy a mhz? mármint amit 875 re huzhatok max? gyárilag mennyin fut?
-
mustad
tag
sziasztok
2600xt -t szeretnék kicsit tuningolni. ugy hogy a gyári hűtőventije elég legyen. ki tudna majd segíteni ebben? részletes segítség kéne mondjuk msn-en. kösz i elöre is
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest