- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
empir3 #12440 üzenetére
Nagyobb moncsi, és nagyobb proci az megdobja. Mennyi ramod van? 1 Gb legalább elkél azért.
A 8.8-at leszeded az AMD oldaláról, és maradhat is az míg jól mennek a játékok. A gyárit meg pucold le szépen, mert már az öreg, és volt egy csomó javítás az azt követő driverek-ben, éppen a 2000-es sorozatot is érintően.
Mégvalami, nehogy bemenj egy boltba és vegyél egy P4-es procit, mert azt viszont már nem szabad. Ha használtan tudsz szerválni pár kilóért akkor jó, de többet ne szánj rá 4-5K-nál.
Sokat segítene ha kitöltenéd az adatlapodat. Milyen az alaplapod pontos típusa, proci, ram, vinyó, stb...
Szerkesztve: Amúgy az elöző videókártyámon egy ati 9550-esn 800x600-on jol futtak a játékok csak azaz hogy ezt a kártyát 4 évvel ezelőtt vettem és a mai dolgok nem futnak rajta és azért vettem meg a hd2600xt-t. Valyon az xt nem szereti a 800x600-as felbontást? És a 9550-es pedig azzal müködött optimálisan?Nem mondtam olyat hogy a 2600XT nem szereti a 800x600 felbontást, csak éppen nagy lámaság azon a grafon játszani, pláne meg egy cerka mellett. Azt is nehezen képzelem el, hogy azóta számottevő teljesítmény növekedésed lenne a játékokban.
Egyébként nekem is 9550-em volt ezelőtt, jó kis kari volt az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- GIGABYTE Radeon RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 384bit
- GARIS - GIGABYTE Radeon RX 6800 GAMING OC 16GB
- ZOTAC RTX 3070 8GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest