- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Aktív témák
-
qfm
őstag
Most olvastam a hírt hogy mennyivel csökkenti az árait az amd, és igen kedvezőnek tűnik. Az árváltozás a következő hónapban lesz, de az áfa emelés is. Vajon fog idehaza érződni annyira a csökkentés hogy érdemes legyen várni következő hónapra, vagy inkább érdemes megvenni az emelés előtt?
-
qfm
őstag
válasz
8nemesis8 #49320 üzenetére
1280*960 azért mondtam hogy nem óriás felbontást akarok, csak azt hogy késöbb is elvigyen újabb játékokat ha nem is maxon
Eközött a kettő között filózok:
SAPPHIRE HD4850 1GB DDR3 VAPOR-X PCIE
SAPPHIRE HD4870 512MB DDR5 Sapphire Edition PCIECsak azt lenne jó tudni hogy a játékok amik jönnek az elkövetkező időkben, inkább memória igényesek lesznek, vagy inkább meghálálják a sávszélt meg a gyorsabb gput
-
qfm
őstag
válasz
8nemesis8 #49315 üzenetére
Köszönöm a véleményed.
Igen, e miatt nem tudtam még dönteni, mert jelenleg főleg csak nagyobb felbontáshoz kell az 1gb, amit nem használnék ki, de az új játékok meg már lehet meg fogják zabálni, így nem tudom melyik lenne időtálóbb. A másik szempont még a hűtés volt, legalábbis eddig a vapor-x -ről jót hallottam, és úgy gondolom azzal talán tuningolni is lehetne kicsit, és jobban bírná picit mint egy ref hűtős 4870. De igazából ennek nem jártam annyira utána. Van még két hetem eldönteni.
Addig ha bárkinek van még valami elképzelése, várom
(#49317) köszönöm neked is, megnézem azt a kártyát is
-
qfm
őstag
Sziasztok. Most rakok összefele egy komplett gépet, és jelenleg úgy terveztem hogy SAPPHIRE HD4850 1GB DDR3 VAPOR-X -es kártyát rakok bele. Ez 34000 körül van újonnan. A legolcsóbb 4870 ahogy néztem 40körül kezdődik, de az csak 512mb-os, viszont ddr5ös. Tanácstalan vagyok, ti mit vennétek 40ezerből? Többet nem akarok vga-ra szánni, mert utána már 5000-renként vannak a jobb kártyák, és nem tudnék megállni
Nem fogok nagyon magas felbontásban játszani, de szeretném ha minnél időtálóbb lenne. Ezért hajlok inkább az 1gb felé, még ha csak ddr3 is.
A config alá ha számit bármit is:
i7 920 (valószinüleg @3800-4000)
2* WD raptor 74gb Raid0
6gb ddr3 1866mhz cl8 (valószinüleg @2000 cl9-cl8)Köszönöm a javaslatokat.
Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Warzone
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Laptop csatorna inditasa 2023 vegen YouTube-on?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óvodások homokozója
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest