- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
_Toka_
senior tag
válasz
medvezsolt #36807 üzenetére
Természetesen nem kell CF-es lap, elég egy PCI-os VGA-t találnod, majd a BIOS-ban beállítani a PCI VGA-t elsődlegesként, majd ezalatt megflashelned DOS alól az ATi kártyádat. Pl. egy S3-as VGA kiváló lesz Neked.
(#36812) Bluegene: Öööö, ezt így érdekes... -
katt777
félisten
válasz
Az 1. hsz azért van minden topicban, hogy onnan tájékozódjon elsőre az érdeklődő, és csak aztán álljon neki bárminek. Ott van benne a link az ATI-hoz kapcsolódó leírásaimhoz, ezekben leírva a modolás, flashelés módjai és menete. Kiemelve szerepel, hogy Winflash alatt, ha lefagyni látszik a gép, NE CSINÁLJUNK SEMMIT, amíg ki nem írja, hogy újra lehet indítani a rendszer.
Ha már megcsináltad a bajt:
Csippan az alaplapod, hogy rendesen bebootol?
Hogy pontosan milyen utasítást kell beírni, az szintén a logoutom-ban olvasható.
Ha hosszú fájlnéven van elmentve a bios, akkor az ATIflash nem fog csinálni semmit, mert nem ismeri fel (elvégre DOS-ról van szó, 8.3-as fájlnevekkel).
Az atiflash.chg-t is a floppyra másoltad?
Nincs valami az autoexec.bat-ban, hogy C:\-re lépne? Mert akkor meg nem találja az atiflash.exe-t sem. -
WesTM
őstag
válasz
Sajnos elkövetted azt a hibát, amit biosflashelés közben a legtöbben elrontanak. A progi nem fagyott le, csak olyan volt mintha lefagyott volna. Ez természetes. Most szerezned kell egy pci vga-t, vagy valamelyik haverod cf-es alaplapjában tudod újra életre kelteni a kártyát. Cf-es alaplapból könnyebb, mert ott beteszed alsó slotba a vga-t és winflashel kiválaszod azt a kártyát ami elszáll, és rátolod a gyári biost. Utána tökéletes lesz. Ha nem tudsz cf rendszert szerválni, akkor integrált vga-s alaplapban, vag y pci vga-val tudsz valamit kezdeni, ehhez katt777 tesztoldalán találsz segítséget.
-
syC
addikt
válasz
medvezsolt #36730 üzenetére
Ugye eredeti a GTA 4-ed?
-
Eagl3
veterán
válasz
medvezsolt #36730 üzenetére
Várj egy patch-re és a 8.12-es driverre.
-
$p@rr0w
őstag
válasz
medvezsolt #34282 üzenetére
Szerintem simán lehet egy olyan módosítás a driverben ami miatt azok a progik már nem működnek együtt vele, bár nagyon valószínűnek azért nem tartanám. Most kicsit megijesztettél, mert én is 8.11, és ATT párosítással akarok támadni, de azt még megvárom mire jutsz vele. Valaki másnak tapasztalata ATT+8.11-el?
-
Bikerider
aktív tag
válasz
medvezsolt #34284 üzenetére
Hi
Azt hogy hotfixxel akadt a FarCry2,Crisis Warhed,Stalker Cly Sky....STB.
Leszedtem hotfixet es ujjra raktam a Cata 8.11 -est.
Lass csodat minden ment akadas mentesen de en XP hasznalok. -
Bikerider
aktív tag
válasz
medvezsolt #34282 üzenetére
Hi
Remelem segithetek:Hot fixet szed le nekem is meghulyitette a gepemet.
Tegyel fel mindent amivel jo volt.
En most Cata 8.11 -ennel nyomulok Crossfirex -ben fotfix nelkul a jatekokba.
De XP -vel.
Aktív témák
Hirdetés
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest