- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Ivqkzy-: Eddig
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
Aktív témák
-
medvezsolt
senior tag
Sziasztok!! HATALMAS nagy problémám lenne...:SS
Elég nagy hibát követtem el. de lehet hogy orvosolható
ATI winflash nevü progival winfos alol akartam BIOSt update-elni. De eme folyamat közepette lefagyott a gép. Azota nem indul a gép. mintha nem kapna jelet a VGAtól a monitor. De nem csak ez lehet a hiba,mert akkor futna szépen a háttérben a monitor nélkül a bootolás. Ahogy néztem az alkatrészek megkapják az áramot a Táptól. felpörög a winyo, a ventillátorok. Még a VGA ventije is.
Találtam itthon egy Floppy meghajtót. Raktam egy lemeze bootot és ahogy egyleirásba találtam alemezre másoltam még az atiflash progit és az autoexec.batba beleirtam hogy csinálja meg a bios update.et.
De aztán kiderült hogy ez a rendszer vajon nem is bootol? Kiütöttem az alaplapi CMOSt ,lehuztam a winyókat meg a CDromot hogy kizárásos alapomn a floppyrol bootoljon és megcsináljas a VGAt...
DE semmi
LEhet hogy még ez lenne megoldás ha szereznék egy PCI-s VGA de az már 20 éve kiment a divatbolVALAKII LÉCI SEGITSEN!! Fontos hetem lesz a kövtkező,kell a gép
Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Fűnyíró topik
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Microsoft OneDrive (korábban SkyDrive)
- Hálózati / IP kamera
- LG V30 - vezércsel
- Google Pixel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Asus Dual RTX 2080 Ti 11GB GDDR6 352bit!!! Beszámítok!!!
- MSI RTX 4090 SUPRIM LIQUID X 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- ASUS RTX 3080 10GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó! Eladó!
- Asus GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit!!! ELKELT!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest