- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
medvezsolt
senior tag
Sziasztok!! HATALMAS nagy problémám lenne...:SS
Elég nagy hibát követtem el. de lehet hogy orvosolható
ATI winflash nevü progival winfos alol akartam BIOSt update-elni. De eme folyamat közepette lefagyott a gép. Azota nem indul a gép. mintha nem kapna jelet a VGAtól a monitor. De nem csak ez lehet a hiba,mert akkor futna szépen a háttérben a monitor nélkül a bootolás. Ahogy néztem az alkatrészek megkapják az áramot a Táptól. felpörög a winyo, a ventillátorok. Még a VGA ventije is.
Találtam itthon egy Floppy meghajtót. Raktam egy lemeze bootot és ahogy egyleirásba találtam alemezre másoltam még az atiflash progit és az autoexec.batba beleirtam hogy csinálja meg a bios update.et.
De aztán kiderült hogy ez a rendszer vajon nem is bootol? Kiütöttem az alaplapi CMOSt ,lehuztam a winyókat meg a CDromot hogy kizárásos alapomn a floppyrol bootoljon és megcsináljas a VGAt...
DE semmi
LEhet hogy még ez lenne megoldás ha szereznék egy PCI-s VGA de az már 20 éve kiment a divatbolVALAKII LÉCI SEGITSEN!! Fontos hetem lesz a kövtkező,kell a gép
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rendszergazda topic
- Gitáros topic
- Hálózati / IP kamera
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07. -ELKELT
- Kitűnő állapotban lévő ASUS DUAL RX5500XT EVO OC 8GB 128bit
- Garanciális ! GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- iChill inno3d Nvidia RTX 4080 16gb x3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest