- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Aktív témák
-
nbl2
senior tag
válasz
Vasinger! #41865 üzenetére
Egyetértek Qru-val. Ha szoftveresen tuningolod és nem piszkálsz a Biosába nem lesz semmi baja. Max elkezd szemetelni vagy kifagy, de reset után visszaáll a gyári értékekre!
A GPU feszültség emeléshez nem kell BIOS mod, nekem a Ati Tray Toolban benne van az állítási lehetősége. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Vasinger! #41865 üzenetére
Nem kell félni, nincs azzal semmi gáz ha túlhúzod. Nem tudom mivel tuningolsz én pl Rivatunert használok (ex nV-s kori ragaszkodás
), ott beállítható, hogy ha bejön a win akkor ne húzott órajeleket használjon. Meg amúgy is 2D-ben visszaveszi magát, szóval toljad neki bátran!
Tomate: Nekem is csak Markolásra teszt erejéig kergettem ennyire, amúgy 680/1100-on megy ha kell. Egyenlőre még alapon is elég azokban a játékokban amikkel én játszom (pl Grid, Fallout 3, NWN 2, UT 3, TDU, Sacred 2, TQ) pedig 1680x1050-en tolom.
Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest