Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
katt777
félisten
SLi-ben nem próbáltam, az gázos lehet ATIFlash miatt. Nemrég valakinek segítettem priviben biost helyreállítani, nála az derült ki, hogy azért nem megy (CF-ös lapban), mert a másik VGA nV volt, így a 2. slotba tett ATI VGA-t a flash progi úgy látta, mintha első slotban lenne (azaz 0 volt az elérése, nem 1), mert az nV kártya a slottal együtt nem is létezik számára!
Na, ezek után én nem vállalnék be SLi-s lapot.
hoolla: Ha az előtted szólónak nem is, de nekem hasonló. Windows vsz. azért nem ment vele, mert a másik slotra van beállítva, és úgy tudnád átkapcsolni, ha abban is lenne egy. Bár azért érdekes a probléma, mert X48-ban a 2. slot is 16X...
Remélem, nem az ec-ből van a karid, mert ha csak 1 lapban és vmilyen PCIE slotban elindítják, már keresztet vethetsz rá.
Bios nem frissül automatikusan, csak te tudod megtenni.
jorden06: A kisker. az egyetlen normális, korrekt az egész megyében (legalábbis eddig az volt), nem akarok kicseszni velük. Most amúgy az ec rendkívül civilizált baszogatásával vagyok elfoglalva.
Milka 78: az is számít, hogyan helyezkednek el, merre fújnak a ventik, nekem volt, hogy VGA csere után totál át kellett rendeznem mindet. A HAF-932-vel, de főleg 4870 híján ez a veszély nem fenyeget.
vagamo: Persze, hogy vannak, hiszen pl. top-karik más órajelen mennek, viszont a sokféle hűtésből szinte mindegyiket teszik mindegyik típusra (ref., Glaciator, Dark Knight). A lényeg az EPU-val való együttműködés, és a 4+2 fázisos ellátás, ill. az ASUS extrákat mind tudja. Ha nem írnak semmit, vsz. ref. lesz az, de max. egy telefon az egész, vagy egy e-mail. Én maradtam volna az ASUS-nál, főleg a Sapphire-ös tapasztalataim után.
Aktív témák
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- NVIDIA Founders Edition GeForce RTX 3080 Ti 12GB w/ 12 Pin Cable
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- MSI GeForce RTX 4080 Ventus 3X OC 16GB GDDR6X - GARANCIÁLIS - ELADÓ
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest