Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• katt777

félisten

válasz smk17 #38169 üzenetére

SLi-ben nem próbáltam, az gázos lehet ATIFlash miatt. Nemrég valakinek segítettem priviben biost helyreállítani, nála az derült ki, hogy azért nem megy (CF-ös lapban), mert a másik VGA nV volt, így a 2. slotba tett ATI VGA-t a flash progi úgy látta, mintha első slotban lenne (azaz 0 volt az elérése, nem 1), mert az nV kártya a slottal együtt nem is létezik számára! :Y Na, ezek után én nem vállalnék be SLi-s lapot.

hoolla: Ha az előtted szólónak nem is, de nekem hasonló. Windows vsz. azért nem ment vele, mert a másik slotra van beállítva, és úgy tudnád átkapcsolni, ha abban is lenne egy. Bár azért érdekes a probléma, mert X48-ban a 2. slot is 16X... :U Remélem, nem az ec-ből van a karid, mert ha csak 1 lapban és vmilyen PCIE slotban elindítják, már keresztet vethetsz rá.

Bios nem frissül automatikusan, csak te tudod megtenni.

jorden06: A kisker. az egyetlen normális, korrekt az egész megyében (legalábbis eddig az volt), nem akarok kicseszni velük. Most amúgy az ec rendkívül civilizált baszogatásával vagyok elfoglalva.

Milka 78: az is számít, hogyan helyezkednek el, merre fújnak a ventik, nekem volt, hogy VGA csere után totál át kellett rendeznem mindet. A HAF-932-vel, de főleg 4870 híján ez a veszély nem fenyeget.

vagamo: Persze, hogy vannak, hiszen pl. top-karik más órajelen mennek, viszont a sokféle hűtésből szinte mindegyiket teszik mindegyik típusra (ref., Glaciator, Dark Knight). A lényeg az EPU-val való együttműködés, és a 4+2 fázisos ellátás, ill. az ASUS extrákat mind tudja. Ha nem írnak semmit, vsz. ref. lesz az, de max. egy telefon az egész, vagy egy e-mail. Én maradtam volna az ASUS-nál, főleg a Sapphire-ös tapasztalataim után.

Aktív témák