Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
katt777
félisten
Ami nem idézet, azt ne tedd idézőjelbe, mert az azért idézőjel, hogy idézetet jelöljön. Az égadta világon nem derítettél ki semmit.

Hát akkor tényleg te nem érted! Pontosan azt írtam, hogy a CS alapból is használt a 2. magból (jóval többet, mint a rendszer önmagában), a CPU-C-nak meg 1+2-t adtam meg a magokra, nem 1-et vagy 2-t. Tehát képes több szálon futni, de az optimalizációja szar (ezt írtam anno már Ollie-nak is).
De ha elárulod, hogy honnan jött rá a +10% CPU-kihasználtság, a teljes rendszer CPU kihasználására, miközben a 3D megjelenés gyorsult, elhiszem, hogy én vagyok a hülye. De addig azt "hiszem", hogy a CPU végzett több munkát, és ezért kevésbé volt CPU-limites a játék.
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest