- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
jorden06 #26496 üzenetére
[link]
Nem egy blokk.
Ha egy árban van, én HIS-t vennék, a kifelé fújó hűtés nagyon sokat számít. Amúgy a toxic gyakorlatilag a TurboX, csak épp házba fűtős kivitel.
Végül amúgy azért lett Giga, mert az volt a legolcsóbb (33,5K nagyker bruttó) és adtam egy esélyt a gyári hűtésnek, hátha be lehet úgy szabályozni, hogy 90 fok fölé ne nagyon menjen. Hát ez tolerálható zajszinttel nem sikerült, úgyhogy kapott egy AC S1-et, és így is olcsóbban jött ki picivel, mint a Sapphire. Annyival jártam rosszabbul, hogy a RAM 1050 fölött sünivel sem megy, míg a Toxic jobb csipjei elvileg akár 1200 körül is tudnak menni, cserébe van +1 év garim. Amúgy gondolkozom is, hogy lecseréljem egy IceQ-ra a kártyám, mert nagyon bemelegíti a házamat, alapórajelen is, erősebb házhűtést meg nem szeretnék, mert fontos, hogy csöndes legyen..... Amúgy ezt [link] láttad?
Amúgy én nem hagynám Idle passzívan a kártyát, most van rajta egy extra halk folyadékcsapágyas 1200RPM-es 12cm-s venti, gyakorlatilag nincs hangja.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux kezdőknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kuponkunyeráló
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Total Commander
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1