Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• HSM

félisten

válasz jorden06 #26496 üzenetére

[link]
    Nem egy blokk. :))
    Ha egy árban van, én HIS-t vennék, a kifelé fújó hűtés nagyon sokat számít. Amúgy a toxic gyakorlatilag a TurboX, csak épp házba fűtős kivitel.
    Végül amúgy azért lett Giga, mert az volt a legolcsóbb (33,5K nagyker bruttó) és adtam egy esélyt a gyári hűtésnek, hátha be lehet úgy szabályozni, hogy 90 fok fölé ne nagyon menjen. Hát ez tolerálható zajszinttel nem sikerült, úgyhogy kapott egy AC S1-et, és így is olcsóbban jött ki picivel, mint a Sapphire. Annyival jártam rosszabbul, hogy a RAM 1050 fölött sünivel sem megy, míg a Toxic jobb csipjei elvileg akár 1200 körül is tudnak menni, cserébe van +1 év garim. Amúgy gondolkozom is, hogy lecseréljem egy IceQ-ra a kártyám, mert nagyon bemelegíti a házamat, alapórajelen is, erősebb házhűtést meg nem szeretnék, mert fontos, hogy csöndes legyen..... Amúgy ezt [link] láttad?
    Amúgy én nem hagynám Idle passzívan a kártyát, most van rajta egy extra halk folyadékcsapágyas 1200RPM-es 12cm-s venti, gyakorlatilag nincs hangja.

Aktív témák