Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton111
aktív tag
válasz
ViktorSz #66975 üzenetére
Ha a talpára teszed ,egyensúlyban van. a fogantyújánál megfogva ,és felemelve is egyensúlyban van. A gép súlya jóval nagyobb 2,5kg, az akku pedig 0,62kg. legalábbis a makitára igaz. Nem rötyög egyhelyben mert ha elengeded a gombot, rögtön leáll.Reteszelhető a gombja véletlen benyomás ellen.A sebessége a gomb benyomásával fokozatmentesen szabályozható.
[ Szerkesztve ] -
Márton111
aktív tag
válasz
ViktorSz #66975 üzenetére
Makita? nekem ilyen van (csak már 6 éves) és 18v 3Ah-s akkuval értelmezhető ideig műkszik de az újakra a 6Ahs akkut is rá lehet tenni (2g-al nehezebb az 5Ahs akku, mint a 3Ahs).Persze én a dekopírt a hullámos vágás művészének szoktam titulálni, és csak utána piszkálok ahol a körfűrész nem jutott szóhoz. Dekopírfűrész (szúrófűrész) 135 mm akkus 18V LXT Li-ion - géptest Makita DJV180Z (DJV180Z) - Puma Tools
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest