Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViktorSz
tag
válasz
RAiN91 #66957 üzenetére
Szerintem téged kiszolgálna akár egy parkside lamellózó,ami 25k körül van, ettől olcsóbb nem tudom mi van,ami tényleg hasznos(aztán veszel hozzá egy 1000db-os tiplit 7-8000-ért,ami nálad kitart sacc/kb 10 évig.
Ezek a hülye fúrósablonok teljes tévút szerintem,én mindig is csak kínlódtam velük(persze lehet én vagyok a béna,türelmetlen megtanulni a használatát,ezt nem tagadom)
Az obi-sablon teljesen jó,én is hasonlót használok([kép], illetve csináltam magamnak sajátot is,hulladék rétegelt lemezből,de ez mindegy...meg érdemes venni hozzá valami olcsó fos központosító fúrót,ezt a lidl-ben is megtalálod.
A "vázra" nekem van sajátgyártott sablonom,de egy átlagembernek bőven elég,ha utánamér az ajtón lévő pántközépnek és az alapján használja a pár100ft-os hettich/dtc sablont,teljesen jó lesz.Ha spórolni akarok,akkor csak a bútor frontja van 2mm-es ABS-sel,a váz marad 0,4-es.
Szvsz teljesen felesleg a korpuszra 0,4-estől nagyobb abs,gyerekbútornál megértem,de amúgy minek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest