Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViktorSz

tag

válasz RAiN91 #66957 üzenetére

Szerintem téged kiszolgálna akár egy parkside lamellózó,ami 25k körül van, ettől olcsóbb nem tudom mi van,ami tényleg hasznos(aztán veszel hozzá egy 1000db-os tiplit 7-8000-ért,ami nálad kitart sacc/kb 10 évig.
    Ezek a hülye fúrósablonok teljes tévút szerintem,én mindig is csak kínlódtam velük(persze lehet én vagyok a béna,türelmetlen megtanulni a használatát,ezt nem tagadom :) )
    Az obi-sablon teljesen jó,én is hasonlót használok([kép], illetve csináltam magamnak sajátot is,hulladék rétegelt lemezből,de ez mindegy...meg érdemes venni hozzá valami olcsó fos központosító fúrót,ezt a lidl-ben is megtalálod.
    A "vázra" nekem van sajátgyártott sablonom,de egy átlagembernek bőven elég,ha utánamér az ajtón lévő pántközépnek és az alapján használja a pár100ft-os hettich/dtc sablont,teljesen jó lesz.

Ha spórolni akarok,akkor csak a bútor frontja van 2mm-es ABS-sel,a váz marad 0,4-es.
    Szvsz teljesen felesleg a korpuszra 0,4-estől nagyobb abs,gyerekbútornál megértem,de amúgy minek?

Új hozzászólás Aktív témák