Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
válasz
Vikusz77 #5590 üzenetére
"kölcsönkérnék valakitől egy mezei fúrógépet"
Igen, ezt már kigondoltam én is, pontosan ez fog történni.
"Nekem a hitachi jobban tetszik,"
Nekem is jobban imponál így kép, és paraméterek alapján. Te, mondd: A flexed kézbeillő (kézreálló) is? és igen igazad van: kézbe kéne venni a boltban, de hát Vén Pista boltja Kecskeméten van, én pedig nyíregyházi vagány vagyok. Járok ugyan menetrendszerűen oda, de akkor rendezvény van, ami hétvégére esik. Akkor ugye nincs nyitva a Vénszer. Ha odatelefonálnék előbb, az öreg ugyan hazavinné, h értemegyek este, de akkor meg már unfair dolog lenne azt mondani, h nem kérem, mert a makita fogása, állása, vmije jobb ennél.
"Hogy a motorféket miért hagyják ki a komoly fúrógépekből is"
Elképzelhető az is, h csak azért mert a fejlesztők agya le van reteszelve: Egy hagyományos fúrógépnek hagyományosnak kell lennie. Figyelemre érdemes epizód a személyautó történetéből:
Az öreg Benz úgy alkotta meg az első mercit, h egyszerűel a lovat kifogta a szekér elől, és a helyére tett egy benzinmotort, a bakra pedig a gyeplő helyébe egy kormányt. Elkezdte a sorozatgyártást, elvitte a kocsit egy bemutató vásárra. Ott egy gyerek megkérdezte, h a sofőrnek miért kell olyan magosan ülnie? És lőn: Benz lejjebb tette a sofőrt - egészen a kerék tengelyéig. Azóta van autó kinézete az autónak, mert addig lovasszekérkinézete volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Politika
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Háztartási gépek
- Adóbevallás
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest