Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
válasz
pbujna #34096 üzenetére
Másfél méter hosszú maróasztal az több mint elég
Figyelmetlenül olvastalak, de ha jól sejtem, ebbe kerül bele a körfűrész is. A méret önmagában megdrágítja az előállítást. Én - de ez én vagyok - valamilyen mdf táblát választanék, amire rákerülne egy kopásálló felület. Hogy ez egy sima laminált mdf vagy valami plusz fémlemez, az már pénztárca függő. Te is érzed, hogy szépen és pontosan kell dolgozni. Ha képes meghajolni például a vezetősín, akkor szorulni fog benne amit tologatni szeretnél...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- GTA VI
- sziku69: Szólánc.
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- NAVEE N65 roller eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest