Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Hiányzik a gamer érzés
- LDNIO A6140C 140W GaN Super Fast Desktop Charger
Új hozzászólás Aktív témák
-
martong
tag
válasz unreg1 #23230 üzenetére
Szóval a tanácskérők minimum le kellene írják, hogy mit és mennyit szeretnének becsavarni/fúrni.
Amíg nem foglalkoztam bútorok készítésével, addig nálam a barkács felhasználás így nézett ki:
Az akkus fúró a táskában a garázsban, ami 2 perc járás a lakástól.
Azaz 2-5 csavar ki-be csavarásához nem mentem le a cuccért majd utána vissza. Ment a kézi csavarhúzóval.
Ha előre tervezetten volt több munka, akkor került elő a behajtó, ami természetesen le volt merülve, tehát már előre kellett időt hagyni a feltöltésre.
Mivel nekem egy akkum volt, ezért ha lemerült 2 opció volt:
a. Kézzel megy a csavarozás tovább (max. feltöltöm, de legközelebbre úgyis lemerül
b. Várunk 3 órát míg feltölti újra. (--> szerintem a 2 akku elengedhetetlen, az egy órás gyorstöltő sem tudja azt pótolni)
Ez a tevékenység évente 3-10 szer fordul elő.Akkukról mit gondol egy barkácsoló: Minden akku max 2-6 évig bírja (autó, telefon, fényképező), használattól függetlenül, miért lenne ez másképp a barkácsgépnél.
Az elmondásotokból azt szűröm le, hogy a profik ennél többet tudnak. Tényleg annyival tovább bírják, amennyivel drágábbak?Okos embernek a nagyapja ültet diófát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest