Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
válasz Misi1980 #19547 üzenetére
Ha nem tudja a tv-d a 3D-t, akkor akármilyen lejátszót vehetsz hozzá. Nem 3D képes eszközből 3D kicsikarni analgif filmekkel lehetséges, régen ezt nyomták a mozikban. Ezekhez adták a piros és kék lencséjű papírszemüveget. Elég a külső merevlemez, ha meg vagy elégedve a tv-d képességeivel, de azt tudnod kell, hogy 60 Hz-en játszik minden anyagot. Igazából filmet nézni nem való, ha kicsit is igényesebb vagy, sőt nem is kell igényesnek lenni, ez nem igény, hogy ne szaggasson egy film. Talán természetes dolognak mondanám inkább.
-
Toobee
veterán
válasz Misi1980 #19550 üzenetére
Ne is haragudj, de össze vissza írsz. Először írd le, amit akarsz, aztán olvasd fel hangosan valakinek. Ha értelmesnek találja, akkor nyugodtan elküldheted. Ezt írtad az első kérdésednél: "Van egy Samsung 6100sw tv-m ami nem tudja a 3D fullhd-t.Egyépként tv tudja a fullhd-t csak 3D-ben nem" Mivel nem néztem utána a tv-nek, ezért bíztam benne, hogy helyesen írod le a tulajdonságait. Ebből egyértelműen kiderül, hogy nem 3D képes a tv (szerinted). Ha mégis tud 3D-t, akkor ilyen chippel szerelt lejátszók közül válogass, pénztárcádnak megfelelően. Amit meg pirossal aláhúz a böngésződ, azt hibásan írtad. Jobb klikk rá, majd a listából ki tudod választani a magyar megfelelőjét.
-
dh66e
veterán
válasz Misi1980 #19557 üzenetére
Szaladj át a samsung lcdtv topicba ott tuti megmondják,én nekem az rémlik hogy talán felezett felbontással
adja vissza a 3D-t( a tavalyisamu 6 os széria biztos).Amennyiben kiderül az igazság írd meg nyugodtan ide is.
Most látom neked pont D szériás van.Ajjaj.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
dh66e
veterán
válasz Misi1980 #19567 üzenetére
Persze hogy nem mondták a samsung is eltitkolta honnan tudta volna egy eladó.Aztán kipattant egy teszt során az igazság,ez amolyan samsungos mint a C650 24p kezelése.
Ettől függetlenül a külső média lejátszó egy teljesen más dimenzió egy beépített playához képest még a legolcsóbbak is körbefin.ják a tv-d playerét.Persze ha neked elég amit tud akkor felesleges venned. -
törölt tag
válasz Misi1980 #19569 üzenetére
...Szerintetek jobb minőségű képet ad egy médialejátszó mint ha kűlső vinyorol fílmeznék?...
Még jó, összehasonlítani nem lehet a kettőt. Szoktam mondani, hogy a beépített lejátszók fénykép nézegetésre valók. Elég csak a 24p hiányát említenem, egyik tévé lejátszója sem tudja, ez önmagában elég indok a mellőzésére. Ha szabadna leírni, hogy szar ,akkor azt mondanám, hogy a beépített lejátszód szar, vegyél médiapléjert.
-
BBéci
legenda
válasz Misi1980 #19597 üzenetére
Ritka csúnya átveréssel próbálkozik a Samsung. A D6100 panelvezérlése nem alkalmas Full HD 3D megjelenítésre.
Amit a HDMI kábelről írtak, szintén valótlan.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
gulyasa
őstag
válasz Misi1980 #19978 üzenetére
A menüben be kell kapcsolni és ott segítségként ki is írja az ip címet a porttal együtt, amit be kell írnod az internetböngésződ címsorába és onnan web-es felületen tudod menedzselni.
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
sixer66
senior tag
válasz Misi1980 #21247 üzenetére
Most úgy néz ki szállítással mindennel együtt jövő hét csütörtök-péntek körül ide is ér. 18500 mindennel együtt 1 év magyar garival, ahogy olvastam az elég jó, mivel 25 boltban.
A kérdés az lenne, hogy Nekem ami van Avatar, ahogy elindul a film felajánlja a lejátszást 2D-ben is és 3D-ben is és ezt Nekem kell kiválasztanom a menüből, akkor ezt nem tudom megnyitni a médialejátszóval? -
Beni2360
félisten
válasz Misi1980 #56529 üzenetére
A MECOOL BB2 PRO - val éppen küszködök mert a beépített KODI-ja nem valami fényes. A saját topikjában pont erről írtam a mai napon. A Yt-ja nagyon jó. gyors erős gép csak a filmezésre LE-t kell mellé egy SD kártyára tenni és akkor mindent visz. ISO kat a KODIja így is lejátszik csak a HD hangoknál lefagy.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest