Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: R.I.P. Aláírások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Azt hiszel amit akarsz, annyi olvasást és tájékozottságot igényel mint mármilyen új eszköz vásárlása előtti olvasás, stb. Soha nem volt dolgom LibreELEC-kel, elovastam, hogy micsoda, megnéztem hogyan kell telepíteni, megrendeltem az eszközt, megjött és 3 perc alatt feltettem egy SD-kártyára. Mi kell ennél több, ha úgy érzed, hogy ez neked így nem jó akkor vegyél mást, de a mai világban olyan eszköz nincs amit ne kellene frissítnei, mert ez vagy az nem jó.
14 "dedikált" médialejátszóm volt/van és ennek függvényében írom, hogy a LibreELEC egy HTPC rendszer, tökéletesen helytáll minden "dedikált" médialejátszó mellett, ha nem hiszed akkor tegyél egy próbát én megtettem, tudom milyen a Dune rendszere és ahhor mérten is sokkal jobb, de minimum ugyanazt hozza tudásban, beállítási lehetőségekben, stb. a Popi rendszere ennél butább, Himedia/Zidoo még butább de ettől még ugyanúgy elég sok formátummal megbírkóznak csak nincs annyi paraméter amit be kéne állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- OpenWRT topic
- Opel topik
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Metal topik
- NBA és kosárlabda topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest