- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
''Alapvetően íz nélküli anyag'', pont ezért minimális ízbeli eltérés is igen meghatározó és kellemetlen lehet. A te ízlésed szerint szimpla dramatizálás, mert te nem látsz olyan különbséget, vagy nem zavar, de ő nem a te ízlésed alapján mondta a jelzőket, hanem a sajátja alapján.
Engem továbbra sem zavar, bármilyen vizet iszol is, és bármilyen jelzővel is látod el a különböző vizeket.
Szerintem pedig sok helyen drámai a különbség, mert amikor _szaga_ (nem szagolgatom 5centiről, csak engedem ki a csapból, és úgy is terjeng a szag a mosdóban) van a víznek, vagy nem látok át az üvegpohár másik oldalára, az számomra nem megfelelő. Hogy mit értünk drámai különbség alatt, az egyénenként változó, mikor érzékelésről, ízlelésről beszélünk.
Egyébként nem pusztulok bele, ha megiszom az ilyet is, de egyszerűen nem ízlik, nem szívesen iszom meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest