Hirdetés
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeff_lynn
csendes tag
Köszönöm a válaszokat, úgy néz ki, megvan az az eszköz, ami a problémát okozza. Ha kihúzom, akkor nem ébred fel.
-
jeff_lynn
csendes tag
Sziasztok, a következő bajom lenne. Adott egy Asus gép (UM5401Q), usb-c-n van monitorra kötve, a monitor usb csatlakozójára vannak kötve további eszközök, mint pl. egér, billentyűzet. Minden működiik, csak amikor a gép elalszik (pl. inaktivitás miatt) és kikapcsolja a monitort, eltűnnek az usb eszközök is, erre viszont a gép felébred. Vagy arra ébred fel, hogy a monitor kikapcsolásakor elmegy a töltés az usb-c-n? Nem tudom... Aztán megint elalszik egy idő után, majd megint felébred. És ez így megy körbe, örökkön örökké. A cél az lenne, hogy ha elalszik a gép, akkor maradjon is úgy, amíg fel nem ébresztem. Mit lehetne ezzel csinálni?
-
jeff_lynn
csendes tag
válasz
VanAzAPénz
üzenetére
Nagyon szép képe van, de tükröződik. Ha fényes kijelzőhöz szoktál akkor nem lesz gond, ha matthoz, akkor inkább nézz meg egyet élőben.
-
jeff_lynn
csendes tag
Sziasztok. Találkozott valaki a képen látható jelenséggel? Egyszer csak nem működnek az usb-k (és az ujjlenyomatolvasó sem, mert gondolom belül az is usb-n csatlakozik) és a windows a digitális aláírás hiányára panaszkodik. Ha újraindítom a windowst úgy, hogy a digitális aláírást ne igényelje, akkor működik minden, de csak a következő újraindításig. A gép UM5401Q. Mit lehet ezzel tenni?
-
-
jeff_lynn
csendes tag
válasz
cs.zs.
üzenetére
Mások az igényeink, és a felhasználói szokásaink. Nincs ezzel semmi baj. Én pl. ahol lehet, sötét módot használok, és ott hiába tekered fel a fényerőt. Csak jóindulatból írtam, hogy ha őt zavarná a tükröződés (márpedig gondolom igen, hiszen ezért kérdezett rá) akkor inkább csekkolja le élőben, ne higgyen nekünk.
-
jeff_lynn
csendes tag
válasz
hematoma1
üzenetére
Nagyon és nagyon. Visszasírom az egyébként mindenben rosszabb, de matt kijelzős gépemet, amivel bárhova leülhettem a lakásban, és nem azzal kellett foglalkozni, mi van mögöttem. Ha ez neked probléma, inkább nézz meg egy gépet élőben vásárlás előtt, nehogy csalódás legyen a vége.
-
jeff_lynn
csendes tag
válasz
cs.zs.
üzenetére
Ugyanilyen gépem van. Valószínűleg tényleg csak annyi a magyarázat, hogy különbözőek vagyunk, és/vagy mások a szokásaink. Pl. sötét hátteret használok, ahol elérhető ott a programokban sötét módot, és feketén brutálisan tükröződik minden, ha világos van a szobában. Világos képtartalomnál nem annyira rossz. Azért gondoltam, hogy itt megkérdezem, hátha valaki használt matt fóliát. Nyilván ront a képminőségen, de nem mindegy hogy mennyit. Ha nem sokkal rosszabb, akkor kipróbálom. Ha az a tapasztalat hogy nagyon gagyi, elveszi az oled kijelző szépségét, akkor nem kell, mert akkor minek vettem ilyen kijelzős gépet.
-
jeff_lynn
csendes tag
válasz
cs.zs.
üzenetére
Mert zavar a tükröződés. Mert egy normálisan megvilágított szobában magamat látom, és a mögöttem levő tárgyakat a kijelzőn. Sötétben, félhomályban gyönyörű a kép, nappal átlagos fényviszonyok között is számomra zavaró. Ha neked bejön, annak örülök. Kérlek ne nyissunk erről vitát.
-
jeff_lynn
csendes tag
Sziasztok, oled kijelzőre rakott már valaki matt fóliát? Érdekelne milyen lett az eredmény.
-
jeff_lynn
csendes tag
Sziasztok,
valaki próbált már Zenbook OLED 16:10-es kijelzőre matt fóliát tenni? Érdekelne, milyen lesz tőle a kép, mert a gép nagyon jó, de a fényes kijelző egy gagyi (de matt) Dell után elviselhetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Monitorkalibráló eszközök
- Suzuki topik
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HP Pavilion Gaming 15 144Hz, GTX 1660 Ti 6GB, 16GB RAM Dobozában, megkímélt
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ASUS TUF Gaming A15 FA506N Ryzen 5 7535HS / RTX 3050 4GB / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garanciás
- ASUS X513EA-BQ1998C (Bontatlan)
- ASUS X513EA-BQS62T(Bontatlan)
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Ryzen 9 9950X 16C/32T Processzor! Tray
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi