Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• ngabor2

nagyúr

válasz maximilian4 #29393 üzenetére

Ezt a videót én is megtaláltam, csak épp a CSM-es sor nincs az ott látható lapon. Mindegy, a lényeg, hogy megoldódott ez a probléma.

Viszont jött egy újabb. Fenn van a szép új win 10, de nincs touchpad. Ismét keresés, ismét az Asus oldala: kell hozzá a Smart Gesture vagy a PTP driver, amihez meg kell az Asus Keyboar Hotkey. Ezt a win store-ból lehetne beszerezni, másik gépre le is tudtam szedni, csak épp arra nem, amire fel akartam tenni. A MS természetesen nem engedi, hogy offline leszedett dolgokkal esetleg boldoguljon az, akinek nincs folyton hálózata, úgyhogy itt a gép, és kénytelen vagyok az egyik usb portját egy külső egérrel elfoglalni, mert az asus nem volt képes a többi, normális gyártóhoz hasonlóan egyszerűen működtethető touchpad-et beletenni a gépébe.

Természetesen megpróbáltam máshonnan is leszedni az ATK drivert, arra meg azt írta ki, hogy nem erre a gépre készült. Pedig elvileg pont azért gyűjtötte be valaki.

A Smart Gesture telepítésére meg a legvégén kiírja, hogy váratlan hiba történt és leszedi az eddig feltett drivert. De semmi kapaszkodó, hogy merre keressem a hibát.

Ezt megtaláltam, nem segített.

Illetve ezeket is próbáltam, hsonló eredménytelenséggel.

Új hozzászólás Aktív témák