Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz CptAdamica #28141 üzenetére

Koszonom. ugyis le fogom irni ha negativ tapasztalatom van rola.

Eddig az tunt fel a 4k-s kijelzos lenovo y50-70 utan ezzel a geppel kapcsolatban, hogy a hangrendszere szerintem kifejezetten rossz. Lehet hogy a windows 10 kavar be de osszevissza varialja magatol a ROG equalizer a hangszineket, es szerintem sokkal halkabb is mint a Lenovo. (meg abban ugye ertelmes mertu melyhang kiemelo is van).

A masik ami nekem szembeotlo kulonbseg a kijelzo. Nagyon megszoktam, hogy a FullHD-s cuccokat is 4K kijelzon nezem, es az elesebb, szebb es nagyobb a szinhusege. A betekintesi szogek itt is jok.

Teljesitmenyben annyit latok, hogy throttling nincs, viszont erdekes modon kezeli a gep (lehet szinten windows problema.. elotelepitett win10...) a tolto bedugasat es kihuzasat. Annyi latszik a dologbol, hogy ha kihuzod ugye a toltot, lecsokken a teljesitmeny, ami teljesen fine and dandy, de ha kihuzott allapotban kapcsolod ki a gepet, es kapcsolod vissza, akkor ugye alacsony teljesitmenyen indul minden. viszont ha ez utan bedugod toltore, nem megy vissza a teljesitmeny a helyere, csak egy ujrabb reboot utan. (ami egyebkent nem gond, mert kb 20 sec a rebootja.)

Minden mas kiemelkedo. A kijelzo ugye 60htz-es G-sync-es. Ezzel egyutt a doom3-at kiakasztja 60FPSen, meg se rezzen.

A witcher 3 minden ultran minimum 50FPSel megy. Amin jot rohogtem viszont, hogy a Crysis 3 meg mindig le tudja nyomni ezt is 35-40FPSre. (igazabol nem latszik a G-sync miatt, de MSI afterburner kiirja ugye.)

A melegedesrol annyit, hogy az olemben hasznalom a gepet itthon, es csak meloban asztalon. A labaimnak nem tul forro (pedig sokszor eltakarom a legbeomloket is.) A bal oldalon ahol ugye a kezed tesped, kb 35 fokos lehet a cucc jatek kozben izzasztva is, nah de jobb oldalt a home gomb felett ott 60 fokos jatek kozben. Ha eltakarom a legbeomloket akkor 68 fok. Az SSD irto gyorsnak erzodik, a HDD is 7200RPMes nem a vacak 5400es mint a lenovoban. A billentyuzet tapintasra zsenialis, mert nem izzadod ossze mint a lenovoet, es kopni se fog szerintem, mert ugye nez ki nem festve van. (lenovo "A" billentyuje nekem kicsit megkopott, bar vegyszerrel pucoltam rendszeresen...)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés