- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Balage77
csendes tag
A dual channel elég sok fajta rammal nem szokott működni normálisan. Nekem konkrétan még régi nForce1-es lappal volt ilyen saját tapasztalatom, illetve mostanság cégesen az MSI 865PE chipsetes alaplapjaival. Ami baromi érdekes volt: az MSIt gyakorlatilag semmilyen márkás rammal nem sikerült működésre birni DC módban, beletettünk OEM 400-as DDR-eket és csodák csodájára azonnal működött. Azt ne kérdezze senki, hogy mitől volt jobb neki ez :)
-
Vitus
őstag
válasz
Sixkiller6 #1 üzenetére
Tehát azon a lapon úgy van hogy van egy dupla foglalat és egy szimpla és a duplába is raktál egyet és a szimplába is ugye? Akkor mennie kell! Ha két Dupla van rajta akkor egyiket ide másikat oda de nem egymásmellé! :)
-
Sixkiller6
őstag
hali mindenkibe!
tudom, hogy van ilyen topic, de ott nincs meg rá a válasz
szóval: tegnap vettem egy ilyen alaplapot (nem delux, nem X-es, sima) barton 2500+-szal, beletettem a legújabb (1005) biost, és van hozzá 2 db 256mb ddr400 Infineon ramom
kérdés: mi a halálért nem megy a dual-channel? sem 166Mhz-en, sem 200-on
amúgy honnan tudom, hogy dualban megy-e, azon kívül, hogy a POST-nál kiírja?
az oké, hogy az infineon nincs az asus támogatott ddr400-asai között, de azért ddr333-asként kéne produkálni a duált, nem?
természetesen a két különálló ram-slotba tettem őket
pls hlp
thx
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy ruhás topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen program, ami...?
- Kerékpársportok
- ASUS routerek
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Macbook White 13" unibody
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged