Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5248) Laby


Laby
őstag

Srácok ez komoly ez a setup sírás?
Ez egy SZIMULÁTOR (!!)…ha pedig egy szimulátorral játszotok, akkor ne lepődjetek már meg azon, hogy ha nem szántok időt (és/vagy tudást) setup gyártásra, akkor beállítás hátrányban lesztek…
Én gyűlölök setup-olni, réges régen amikor még komolyabban igyekeztem játszani, akkor volt időm-energiám állítgatni mindent egyesével, és kimenni a pályára megnézni, hogy javultam-e tőle...
Már abszolút nem érdekel ilyen szinten a játék, és ha tehetném én is csak fixed setup-os versenyeken indulnék.

Ettől függetlenül nehogy már Dave oldala legyen a hibás, hogy van igény a hozzám hasonlóaknak akiknek ideje/energiája nincs, de a gyárinál használhatóbb beállítást szeretne, akkor azt kiszolgálja, kereslet-kínálat.

Egyébként meg ha ennyire setup ellenesek vagytok mondván pay to win, akkor egy LFM rendszerben nem rohadtul mindegy, hogy default setup-pal van 1500 ELO pontotok, ha előfizetnétek meg lenne 1800?! Valójában számít bármit is? Ugyan úgy az aktuális sebességedhez közel azonosakkal mész, legyen az setup-pal, vagy nélküle. A pontszám az csak a kerekítés miatt volt, az érték jelen esetben teljesen mindegy mennyi.

Egyébként a CDA setup-ok is csak jó alapok, amik általában jobbak mint a gyári. Attól még ha komolyabb tempót akar menni az ember ugyan úgy magára kellene szabni a setup-ot minden pályára, az űridőket futó emberkék sem a letöltöm és betöltöm felfogással játszanak.

Ha pedig kapunk egy új fizikát, amivel kifejezetten jobb lett, a játék mint volt, akkor meg ne azt magyarázzuk már bele, hogy ez is biztos azért van, mert még több előfizető lesz. Én inkább örölök neki, hogy igyekeznek egyre jobb játékot csinálni nekünk. :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.