Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ghoosty

őstag

válasz sh1ni #164 üzenetére

Sokáig én is úgy voltam, hogy nem zavar, ha sokat kell utazni, mert felfedező típusú játékos vagyok. Aztán játszottam az ArcheAge-vel. Az egyik legjobb pénzkeresési módszer az volt, ha cuccot szállítottál egyik helyről a másikra. A leggyorsabb akkor volt, ha senkivel se futottá össze, nem támadott rád senki. Volt, olyan, hogy ablakba raktam fél képernyőn a játék ment a másikon meg néztem egy sorozatot. Játszottam egy-két órát, de valójában csak néztem a karakterem, ahogy halad az úton és néha mozdítottam az irányításán. Elég hamar véget ért számomra a ez az MMO. Ez kb idle game volt.
    Persze a WoW féle sárkányon fél pillanat alatt bárhol ott vagy dolog meg a másik véglet. A világ teljesen üresnek hat, mindenki csak repül, teleportál egyik pontból a másikba.
    Ami nekem eddig legjobban bejött az a wow vanília féle utazás: alapból lassú, de vannak pontok, ahová viszonylag gyorsan lehet eljutni repülve fix pont-tól fix pontig.
    A grindeléssel az a bajom, hogy én úgy akarok cuccot szerezni, hogy közben élvezzem a játékot. Tehát, ha én PvP-t szeretm, akkor PvP teljesítményemért adjon a játék pontot/tokent magát a cuccot, bármit, amiből lesz jobb felszerelésem. Ha dungeonozni szeretek, akkor a dungeon adjon cuccot. Az számomra nem opció, hogy öljek 2 órát vaddisznót, hogy végre mehessek egy fél órát olyan dolgot csinálni, amit igazából szeretek.
    Neked jó, ha te pont szeretsz gridelni, de lehet, hogy inkább aRPG irányba kéne nézelődni, bár ha legalább 12-14 éve játszol gondolom azt is próbáltad. :)
    WoW-ban nagyon sok dolgot szeretek, csak a community ment el olyan irányba, ahová már nem tudok kapcsolódni. Amit te is mondasz, mindenki rohan, ha nem tartasz az élbollyal nagyon nehéz felhoznod magad. Pedig az, hogy questről questre mész nem lenne gond, mert alapvetően jó történetet mesél el, csak a többség nem olvassa el, csak accept --> claim reward. Még addon is van rá, hogy az ablak se jöjjön fel. :(

Új hozzászólás Aktív témák