- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
Sokáig én is úgy voltam, hogy nem zavar, ha sokat kell utazni, mert felfedező típusú játékos vagyok. Aztán játszottam az ArcheAge-vel. Az egyik legjobb pénzkeresési módszer az volt, ha cuccot szállítottál egyik helyről a másikra. A leggyorsabb akkor volt, ha senkivel se futottá össze, nem támadott rád senki. Volt, olyan, hogy ablakba raktam fél képernyőn a játék ment a másikon meg néztem egy sorozatot. Játszottam egy-két órát, de valójában csak néztem a karakterem, ahogy halad az úton és néha mozdítottam az irányításán. Elég hamar véget ért számomra a ez az MMO. Ez kb idle game volt.
Persze a WoW féle sárkányon fél pillanat alatt bárhol ott vagy dolog meg a másik véglet. A világ teljesen üresnek hat, mindenki csak repül, teleportál egyik pontból a másikba.
Ami nekem eddig legjobban bejött az a wow vanília féle utazás: alapból lassú, de vannak pontok, ahová viszonylag gyorsan lehet eljutni repülve fix pont-tól fix pontig.
A grindeléssel az a bajom, hogy én úgy akarok cuccot szerezni, hogy közben élvezzem a játékot. Tehát, ha én PvP-t szeretm, akkor PvP teljesítményemért adjon a játék pontot/tokent magát a cuccot, bármit, amiből lesz jobb felszerelésem. Ha dungeonozni szeretek, akkor a dungeon adjon cuccot. Az számomra nem opció, hogy öljek 2 órát vaddisznót, hogy végre mehessek egy fél órát olyan dolgot csinálni, amit igazából szeretek.
Neked jó, ha te pont szeretsz gridelni, de lehet, hogy inkább aRPG irányba kéne nézelődni, bár ha legalább 12-14 éve játszol gondolom azt is próbáltad.
WoW-ban nagyon sok dolgot szeretek, csak a community ment el olyan irányba, ahová már nem tudok kapcsolódni. Amit te is mondasz, mindenki rohan, ha nem tartasz az élbollyal nagyon nehéz felhoznod magad. Pedig az, hogy questről questre mész nem lenne gond, mert alapvetően jó történetet mesél el, csak a többség nem olvassa el, csak accept --> claim reward. Még addon is van rá, hogy az ablak se jöjjön fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fogyjunk le!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Acer notebook topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest