- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tankblock #9853 üzenetére
Azt meg tudod mondani, hogy az egész cókmók mindenestül kb. mennyi helyet foglal a gépen, illetve lehet-e úgy telepíteni, hogy semmit ne tegyen a C: meghajtóra? Ugyanis kezd vészesen betelni a 120G SSD a laptopomban...
Az arduino ide-t is sikerült úgy feltenni, hogy több giga helyet foglal a rendszermeghajtón, mert csak hónapokkal a telepítés után olvastam a portable telepítési módról, de akkor már nem mertem hozzápiszkálni, mert addigra jó sok mindent telepítettem és féltem, hogy vmi elQródik...weiss: ezzel az erővel a választ is leírhattad volna.
-
válasz
Tankblock #9853 üzenetére
Értem!
Régebben próbáltam már ismerkedni az Eclipse-szel, de az nekem már atomfizika...Bónuszkérdés (mindenkihez): van egy usb-s töltésmérőm, és megmértem most vele egy tablet töltését, Samsung fast charge töltőre kötve, 5%-ról 100%-ra 9V töltő feszültséggel 3200mAh töltést írt ki, és most zavarban vagyok, hogy akkor mennyi töltést is vett fel a tablet?
Jól gondolom, hogy ha beszorzom 9v/5v=1,8-cal, akkor közelebb vagyok a megoldáshoz? Vagy 9/4.2-vel kell szorozni? Vagy 9/3.7-tel? Mert utóbbi esetben másfélszer akkora számot kapok, mint az akksi teljes kapacitása...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minden, ami Unreal Engine
- További aktív témák...
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest